AMD A8 7650K işlemci RX 560'a darboğaz yapar mı?

ZennsMi

Kilopat
Dostlar bayram olduktan hemen sonra RX 560 almayı düşünüyorum. Fakat içimde darboğaz yapma korkusu var. Testlerde baktığım zaman yapmıyor ama bunun 1050 Ti olan testlere baktığım zaman da yapmıyordu fakat PC'ye 1050 Ti taktığım zaman gözle görülür bir biçimde darboğaz oluyordu. Ondan size soruyorum dostlar darboğaz yapar mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Zamanında X4 860K işlemci ile RX 560 ekran kartını kullanmıştım. Sizin işlemci ile X4 860K arasında fazla fark yok diye biliyorum. Kullandığım X4 860K işlemciye overclock yapmıştım ve darboğaz meydana gelmedi. RX 560 alacağınız zaman işlemci soğutucusu da alıp overclock yapmanızı tavsiye ederim. Veya bahsettiğim X4 860K işlemci sizin işlemciden güçlü ise bu işlemciyi de tercih edebilirsiniz.

Dostlar bayram olduktan hemen sonra RX 560 almayı düşünüyorum. Fakat içimde darboğaz yapma korkusu var. Testlerde baktığım zaman yapmıyor ama bunun 1050 Ti olan testlere baktığım zaman da yapmıyordu fakat PC'ye 1050 Ti taktığım zaman gözle görülür bir biçimde darboğaz oluyordu. Ondan size soruyorum dostlar darboğaz yapar mı sizce?

AMD A10 7890K vardi bende. O kadar lanet etmiştim ki o günden beri a serisini görmek dahi istemiyorum. Işlem konusunda Quad Core 2 ile aynı performans da. Üzerinde bulundurduğu dahili GPU RAM'den 2 GB çalmasına rağmen R7 serisi ekran karti takip Dual Graphics yapmıştım. GTA 5 orta ayarda kasmalar mevcuttu. Yani uzun lafin kısası a serisinden kurtulmaya bak...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı