BLADE-2200G / AMD Ryzen 3 2200G / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR hocam SSD sıkıntılıda olsa bu bütçede doğru düzgün hazır sistem yok.
Ben 4 yıl kullandım ve şunu diyebilirim ki oyun için alınabilecek bir işlemci değil. Ayrıca ederine göre fiyatı çok pahalı. APU performansı basit oyunlardan öteye çıkamayacak düzeyde. İleride ekran kartı takmak istediğinizde takamazsınız, çok zorlanır. Bence çok az daha bütçenizi arttırıp daha güzel bir işlemci almanızı öneririm.AMD A8-9600 3.1 GHz işlemcisi iyi midir?
O oyunlar için yeterli olur fakat dediğim gibi daha iyi bir oyun oynamak istediğinizde üzülürsünüz.Oyun zaten en fazla Farming Simulator 15, MTA sa vs. oyunlar için ve film izlemek için yeterli olmaz mı?
Ben 4 yıl kullandım ve şunu diyebilirim ki oyun için alınabilecek bir işlemci değil. Ayrıca ederine göre fiyatı çok pahalı. APU performansı basit oyunlardan öteye çıkamayacak düzeyde. İleride ekran kartı takmak istediğinizde takamazsınız, çok zorlanır. Bence çok az daha bütçenizi arttırıp daha güzel bir işlemci almanızı öneririm.
Ben size tam olarak bir sistem önerisi yapamam fakat hiç olmazsa bence Ryzen 3 2200g dahilinde bir sistem dizmeye çalışın.Siz önerin ben ona göre almaya çalışırım yani markaların çok özelliğini de bilmediğim için ben yani bulamadım.
Bütçenizi biraz daha arttırırsanız Teknobiyotik A1 AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı | TeknobiyotikPeki Teknobiyotik sitesinden dediğiniz gibi bir sistem veya önerebileceğiniz bir site var mıdır?
Bütçenizi biraz daha arttırırsanız Teknobiyotik A1 AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Bu sisteme bakabilirsiniz SSD ve PSU'nun durumunu bilmiyorum onun için tam olarak önerebilirim diyemiyorum fakat A8 9600'ü kullanmaktan çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Oyun testlerine de bu linkten ulaşabilirsiniz.
Farming Simulator 15 tarzı ve film izlemek için alacaksanız A8-9600 işlemcisi de işinizi göreceğini düşünüyorum ama ileriye dönük olması açısından bu öneriyi yaptım. Zaten monitör çözünürlüğünüz de yüksek olmadığı için dediğim gibi A8 9600 de işinizi görecektir. Ama ondan daha fazlasını beklemeyin.Hocam bunlar benim bilmediğim ağır oyunlar ben bu tür oyunlar hoşuma gitmiyor benim dediğim gibi film izlemeye hafif oyunlar yetsin zaten benim monitörümün çözünürlüğü 1360x768 yani Full HD zaten izleyemem zaten ben Farming Simulator 15'i eski bir P5KPL-CM 512 MB ekran kartlı bir bilgisayarda oynuyordum sonra bozuldu bende yeni nesil almaya karar verdim.
Farming Simulator 15 tarzı ve film izlemek için alacaksanız A8-9600 işlemcisi de işinizi göreceğini düşünüyorum ama ileriye dönük olması açısından bu öneriyi yaptım. Zaten monitör çözünürlüğünüz de yüksek olmadığı için dediğim gibi A8 9600 de işinizi görecektir. Ama ondan daha fazlasını beklemeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.