AMD A9 9425-AMD Radeon 530 oyun performansı

Bende de o model var 8 GB ramlisini aldım aldığım gibi
Samsung 970 Evo NVMe 1TB 3400MB-2500MB/
Taktım sonra ise RAM'leri
Kingston 8 GB 3200MHz 16 GB.
Çevirdim böylece performansı istediğim kıvama geldi ben solid için kulanıyorum bana performansı yetiyor dışardayken ama ciden Driver ile ilgili sıkıntıları vardı ama onları da çözmeyi başardı nasıl gibi sorunlar dersen cihazda 530 varken günceleyince ise R5 oluyordu ya da Win ile günceleyince ise 520 oluyordu sağ olsun arkadaşlarım la bu sorunları çözdük. NOT BASİT BİRKAÇ AYARLA ÇÖZÜLÜYOR. Şu anda cihazda sıkıntı yok ama güncel oyunlar oyun oynayacaksan seni üzebilir ısınma olarak ise bende sıkıntı yok

İstersen sana Driver sıkıntın için Driver linki verebilirim Lenovo mu PC.

Reyiz bende de aynı ekran kartı var bana Driver'in linkini atabilir misin yükseltmeye kalkınca R5 oluyor rica etsem atar mısın Lenovo laptop

Reyiz bende de aynı ekran kartı var bana Driver'in linkini atabilir misin yükseltmeye kalkınca R5 oluyor rica etsem atar mısın Lenovo laptop
link bu işine yarar inşallah
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bunları yapmayı dene ben öyle düzeltim

Link bu işine yarar inşallah

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunları yapmayı dene ben öyle düzeltim

Reyiz ilk başta ekran kartının sürücülerini siliyim mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı