AMD A9-9425 macOS kurma

İ T A C H I

Centipat
Merhaba arkadaşlar sistemim AMD A9-9425 APU işlemci ile çalışıyor performansı günlük kullanımda yeterli ancak sisteme macOS kurmak istiyorum. Mümkün mü acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    250,4 KB · Görüntüleme: 70
Kurarsınız ancak grafik sorunu yaşarsınız.

Tarayıcıda radyo dinliyorum 2 saat günlük, akşamları Netflix dizilerime zaman ayırıyorum. Grafik ile uğraşan birisi değilim. Bu gibi aktivitelerde donma, kasma olmaz diye düşünüyorum. MacOS deneyimlemek istiyorum, performans alamaz isem Windows sisteme mecburen geçerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcıda radyo dinliyorum 2 saat günlük, akşamları Netflix dizilerime zaman ayırıyorum. Grafik ile uğraşan birisi değilim. Bu gibi aktivitelerde donma, kasma olmaz diye düşünüyorum. MacOS deneyimlemek istiyorum, performans alamaz isem Windows sisteme mecburen geçerim.
Grafik tanıtamayacağın için donanım hızlandırma çalışmayacak ve çözünürlük düşük olacak. Haliyle radyo dinleyebilirsin belki ama Netflix izleyebileceğini sanmıyorum.

Grafik tanıtamayacağın için donanım hızlandırma çalışmayacak ve çözünürlük düşük olacak. Haliyle radyo dinleyebilirsin belki ama Netflix izleyebileceğini sanmıyorum.

Son bir sorum olacak macOS kurulum ile alakalı değil sistemim tarayıcıda ve sekmeler arası geçişte donma yapıyor AMD A9-9424 APU ve 4 GB RAM olan bir sistem için en stabil Windows hangi sürümde Linux kullansam bu sorunlardan kurtulur muyum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı