AMD Adrenalin 20.8.3 Sürücüsü

gokaytemizel

Centipat
AMD'nin en son sürücüsü olan 20.8.3 4 gün önce çıkış yaptı. Şu ana kadarki 20.4.2'den sonraki en stabil sürücüsü olarak tanımlandı ve birçok kişide bir soruna yol açmadı ve hatta Driver notlarında yazmasa da FreeSync'ın da düzeldiği söyleniyor. Şuradan bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorum şu ki ben her sürücüyü kurarken DDU ile temiz kurulum yapmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayın AMD,
Şimdi mi aklına geldi düzeltmek. Gerçekten kalmış şurada Big Navi'ye 1, 5 ay en fazla. Şimdi mi aklına geldi driverlar. Pes gerçekten. Aslında Big Navi'den önce düzeltmeleri de bir şey ona da şükredelim.

En son 20.8.1 yüklediğimde sistemimde reset atma sorunlarına yol açtı, 20.4.2'ye geri döndüm. Artık sürücü güncellerken korkuyorum yani. AMD ekran kartı almamak için gayet açık bir sebep.

Bir sürücü yapmak bu kadar zor olmamalı ya, yapamıyorsan kart falan yapma. Bir sürücü çıkıyor, sistemde reset atma sorunları oluyor.

Uzun bir süre 20.4.2 sürümünü kullanmaya devam edeceğim. Seneye güncelleme yaparım artık. :) Tek iyi yaptıkları iş bana göre 20.4.2 WHQL sürümünü çıkarmaları.

Garip şekilde 20.8.3 sürücüsünden sonra bir bahar esintisi geldi sistem açılmama, kaplamaların aşırı geç yüklenmesi, GPU kullanımı sorunu, ekranda glitch efektine benzer bir sürü kare belirmesi gibi sorunlar yaşamadım. Aşırı mutluyum son günlerde sorun yaşamamak bir nebze olsun rahatlattı.

Ben 20.8.1'den beridir hiç sorun yaşamıyorum, driver'lardaki sorunlar genelde başka parçalarla da ilgili olabiliyor. Corsair VS550 güç kaynağından Cooler Master MWE Gold 750'ye geçtiğimden beri önceden olan yeşil ekran sorunu çözüldü başka sorunla da karşılaşmadım. Sizlerde sorun var ise AMD hala düzeltememiş demekki .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı