AMD Adrenalin 22.7.1'e geçilmeli midir?

Ben geçtim ve bı anda hdr kapandi ve hdr açma tuşu windows HD colordan yok oldu çözüm de bulamadım sizde oldu mu umarım düzeltirler bir an önce
 
Sürümü bugün yükledim. Bu bekirturkmn adlı arkadaş gibi platformlarda video oynatınca kasmalar meydana geldi, ilk andaki gibi kullanılmayacak halde değil ama kasmalar kesilmedi hâlâ yapıyor. Umarım yakın zamanda düzeltirler, katlanılacak gibi değil.
 
Hocam ben 22.6.1 kullanıyordum ve herhangi bir sorunum yoktu 22.7.1'e güncellediğimde FPS düşüşleri vs videolarda kasılma yaşadım fazlasıyla o yüzden DDU ile sürücüyü tamamen silerek 22.4.1'e geçiş yaptım videolar düzeldi fakat oyunlarda hala performans düşüşü var nedendir bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
 
Ben kurdum oyun performansı bayağı arttı ama şöyle bir sorun çıktı herhangi bir platforma video oynattıgım zaman PC kilitleniyor hareket ettiremiyorum. Sorunu çözemezsem eski sürüme dönmek zorunda kalacağım.

Aynısı Bende Var 22.7.1 yapayım YouTube'da Video izlerken kasmalar donmalar oluyor Mouse tekerleğini aşağıya indireyim böyle bir sıkıntı var 22.6.1 kullanıyorum.
 
Aynısı bende var 22.7.1 yapayım YouTube'da video izlerken kasmalar donmalar oluyor mouse tekerleğini aşağıya indireyim böyle bir sıkıntı var 22.6.1 kullanıyorum.

Hocam bu sorunlar bende de vardı bende eski sürüme geçiş yapmıştım 22.8.1 geldiğinde denedim ve sorunlar çözülmüş size de öneririm.
 

Geri
Yukarı