AMD Adrenalin 24.4.1 kurulmalı mı?

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
24.5.1 sürümü çıkmış bulunmakta ama WHQL olarak değil, 24.4.1 sürümü ise WHQL olarak ve sizce 24.4.1 sürümünü kurmalı mıyım 24.3.1 kullanıyorum.
Ne gibi farklar ve değişkenlikler eklendi, kurulmalı mı?

@GFYT

Yeni çıkan oyunlara optimizasyon ve performans iyileştirmesi adı altında çıkıyor yeni güncellemeler. Kullandığın sürüm stabil ise kal, yükseltme. WHQL geldiği zaman yükseltirsin.

24.5.1 kurmayacağım zaten, 24.4.1 için WHQL çoktan çıkmış ama sorun şu ki kurmalı mıyım sürekli hata yaşar mıyım aktif olarak 24.3.1 kullanıyorum ve aldığım FPS az gibi geliyor belki de normaldir modlardan kaynaklı.

Hocam durum nedir? 6700XT kullanan birisi olarak 23.11.1'den geçmeyi düşünüyorum ancak kararlılık konusunda endişelerim var.

Vallahi kimse yardımcı olmuyor, açıkçası benim de korkum var 24.3.1'de takılı kaldım, eğer geçtiysen bir sıkıntı var mıdır?

Vallahi kimse yardımcı olmuyor, açıkçası benim de korkum var 24.3.1'de takılı kaldım, eğer geçtiysen bir sıkıntı var mıdır?

Korkulacak bir durum yok, 24.6.1 gayet stabil. Ayrıca konuyu öne çıkarmadan nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun?

Korkulacak bir durum yok, 24.6.1 gayet stabil. Ayrıca konuyu öne çıkarmadan nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun?

Çıkarmıştım ve böyle birden fazla konu açıp sizden yardımcı olmanızı istemiştim, 24.6.1 şu anda WHQL değil 24.5.1 var peki stabil midir?

Çıkarmıştım ve böyle birden fazla konu açıp sizden yardımcı olmanızı istemiştim, 24.6.1 şu anda WHQL değil 24.5.1 var peki stabil midir?

Dostum benim herhangi bir yetkim yok bu forumda, gönüllülük esası ile yardımcı olmaya çalışıyorum. Her gün onlarca kişi etiket atıyor, elbet gözden kaçırıyorum. Görmezsem tekrar etiketle, elbet düşersin önüme.

24.6.1 WHQL olmamasına rağmen stabil, çıktığı günden beri kullanıyorum sorun yaşamadım.

Dostum benim herhangi bir yetkim yok bu forumda, gönüllülük esası ile yardımcı olmaya çalışıyorum. Her gün onlarca kişi etiket atıyor, elbet gözden kaçırıyorum. Görmezsem tekrar etiketle, elbet düşersin önüme.

24.6.1 WHQL olmamasına rağmen stabil, çıktığı günden beri kullanıyorum sorun yaşamadım.
Hocam kurulum öncesi DDU veya AMD'nin yazılımını kullanamaya gerek var mı ? Yoksa direkt güncellemeyi yapsak tamam mıdır ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı