Windows Update güncellemesi geldi, yaparken ekran gidip geldi. Ekran kartı güncellemesiydi zaten, isminden belliydi ama sonra software'a girmek isteğimde bu hatayı aldım.
Windows Update güncellemesi geldi, yaparken ekran gidip geldi. Ekran kartı güncellemesiydi zaten, isminden belliydi ama sonra software'a girmek isteğimde bu hatayı aldım.
Kurulu olan sürümü kaldırıp WHQL önerilen sürüm 22.5.1'i kur ve otomatik güncelleştirmeleri kapat. Otomatik güncelleştirmeleri kapatmazsan aynısı başına gelecek yine.
Veya kurulu olan sürümü kaldırıp en son sürümü yükle.
Hocam acil yardım. Kurarken fabrika ayarlarını sıfırla yaptım yaparken pc mavi ekran verdi yüzde dolduktan sonra yeniden başlattı şan internet yok.
Laptopu dün formatladım formatlamam gerekmesin.
Hocam acil yardım. Kurarken fabrika ayarlarını sıfırla yaptım yaparken PC mavi ekran verdi yüzde dolduktan sonra yeniden başlattı şan internet yok.
Laptopu dün formatladım formatlamam gerekmesin.
Tekrar fabrika ayarlarına dön yapmadan yüklemeyi deneyin, DDU ile de deneyebilirsiniz. Bende sorun olmamıştı bu hatayı aldığımda DDU kullanmadığım için.
Benim sorduğum kısım fotoğraftaki "stop code" kısmı fakat hatırlamıyorsanız yapacak bir şey yok.