İnternetten modelini yazarak WHQL sürümü indirip kurun. Bende de olmuştu bu, Windows'un kafasına göre iş yapmasından kaynaklanıyor.Windows Update güncellemesi geldi, yaparken ekran gidip geldi. Ekran kartı güncellemesiydi zaten, isminden belliydi ama sonra software'a girmek isteğimde bu hatayı aldım.
Eki Görüntüle 1596145
Sürücüyü silmeme gerek yok demi?İnternetten modelini yazarak WHQL sürümü indirip kurun. Bende de olmuştu bu, Windows'un kafasına göre iş yapmasından kaynaklanıyor.
Gerek yok, eğer olsaydı şu an bilgisayarımda 3 tane Pro Edition 7 tane Adrenalin Edition sürücü olurdu.Sürücüyü silmeme gerek yok demi?
Tamamdır yüklüyorum driverı sonucu paylaşacağım.Gerek yok, eğer olsaydı şu an bilgisayarımda 3 tane Pro Edition 7 tane Adrenalin Edition sürücü olurdu.
Hocam acil yardım. Kurarken fabrika ayarlarını sıfırla yaptım yaparken pc mavi ekran verdi yüzde dolduktan sonra yeniden başlattı şan internet yok.Tamamdır yüklüyorum driverı sonucu paylaşacağım.
Tamamdır yüklüyorum driverı sonucu paylaşacağım.
Hocam acil yardım. Kurarken fabrika ayarlarını sıfırla yaptım yaparken PC mavi ekran verdi yüzde dolduktan sonra yeniden başlattı şan internet yok.
Laptopu dün formatladım formatlamam gerekmesin.
Mavi ekranda ne yazdı hatırlamıyorum.Fabrika ayarlarına sıfırla demenize gerek yoktu, mavi ekran verince altta ne yazdı? İnternetin neden gittiği hakkında bir fikrim yok.
Wifi çözüldü. Ekran kartı kaldı.Mavi ekranda ne yazdı hatırlamıyorum.
Ama buldum başka biryerden bir fotograf ayni boyleydi.
![]()
Windows ekran kartını yükledi tekrardan.Mavi ekranda ne yazdı hatırlamıyorum.
![]()
Wifi çözüldü. Ekran kartı kaldı.
Tekrar fabrika ayarlarına dön yapmadan yüklemeyi deneyin, DDU ile de deneyebilirsiniz. Bende sorun olmamıştı bu hatayı aldığımda DDU kullanmadığım için.Mavi ekranda ne yazdı hatırlamıyorum.
Eki Görüntüle 1596172
Wifi çözüldü. Ekran kartı kaldı.
Windows ekran kartını yükledi tekrardan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.