Çözüldü AMD Adrenalin Edition hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Windows Update güncellemesi geldi, yaparken ekran gidip geldi. Ekran kartı güncellemesiydi zaten, isminden belliydi ama sonra software'a girmek isteğimde bu hatayı aldım.

Ekran görüntüsü 2022-12-07 204921.png

Windows Update güncellemesi geldi, yaparken ekran gidip geldi. Ekran kartı güncellemesiydi zaten, isminden belliydi ama sonra software'a girmek isteğimde bu hatayı aldım.

Eki Görüntüle 1596145
İnternetten modelini yazarak WHQL sürümü indirip kurun. Bende de olmuştu bu, Windows'un kafasına göre iş yapmasından kaynaklanıyor.

Kurulu olan sürümü kaldırıp WHQL önerilen sürüm 22.5.1'i kur ve otomatik güncelleştirmeleri kapat. Otomatik güncelleştirmeleri kapatmazsan aynısı başına gelecek yine.

Veya kurulu olan sürümü kaldırıp en son sürümü yükle.

Gerek yok, eğer olsaydı şu an bilgisayarımda 3 tane Pro Edition 7 tane Adrenalin Edition sürücü olurdu.
Tamamdır yüklüyorum driverı sonucu paylaşacağım.

Hocam acil yardım. Kurarken fabrika ayarlarını sıfırla yaptım yaparken pc mavi ekran verdi yüzde dolduktan sonra yeniden başlattı şan internet yok.
Laptopu dün formatladım formatlamam gerekmesin.

Dosya Ekleri

• 20221207_210940.jpg
    20221207_210940.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:

Hocam acil yardım. Kurarken fabrika ayarlarını sıfırla yaptım yaparken PC mavi ekran verdi yüzde dolduktan sonra yeniden başlattı şan internet yok.
Laptopu dün formatladım formatlamam gerekmesin.

Fabrika ayarlarına sıfırla demenize gerek yoktu, mavi ekran verince altta ne yazdı? İnternetin neden gittiği hakkında bir fikrim yok.

Fabrika ayarlarına sıfırla demenize gerek yoktu, mavi ekran verince altta ne yazdı? İnternetin neden gittiği hakkında bir fikrim yok.
Mavi ekranda ne yazdı hatırlamıyorum.
Ama buldum başka biryerden bir fotograf ayni boyleydi.

images.jpeg

images.jpeg
Wifi çözüldü. Ekran kartı kaldı.

images.jpeg

Windows ekran kartını yükledi tekrardan.

Tekrar kurayımmı sürücüyü şuan pcde Radeon Software yok.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1596172

Windows ekran kartını yükledi tekrardan.
Tekrar fabrika ayarlarına dön yapmadan yüklemeyi deneyin, DDU ile de deneyebilirsiniz. Bende sorun olmamıştı bu hatayı aldığımda DDU kullanmadığım için.

Benim sorduğum kısım fotoğraftaki "stop code" kısmı fakat hatırlamıyorsanız yapacak bir şey yok.

Ekran kartının WHQL sürümünü indirdiğinizden emin olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı