AMD Almak hata mıdır?

Eston37

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle Merhaba. Benim bir arkadaşım bana, AMD alma, paranı çöpe atarsın vb. Şeyler söyledi. Bende sadece ona sormayıp, sizede sormak istedim. AMD Alınca hata mı etmiş olurum? Youtube'dan FX 8350 ve R9 280X Videolarını izledim BF4 Vb. Oyunlarda 50-60 FPS'de geziyor. AMD Almalımıyım? Düşünceleriniz nelerdir?

Bence kesinlikle avantajdır. Güçlü bir soğutma sistemi koyarsan tabi ve oyuncuysan

Ara Toplam2.216,09 TL
Toplam KDV398,90 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.614,99 TL
[TBODY] [/TBODY]

Bak sana daha açık olayım ben de laptop amd var far cry 4 battlefield 4 crysis 3 ve bir çok oyunu orta grafikle oynuyorum 1.9 ghz hızı var pcyi kullanmayı bilirsen sağlam bir ssd hdd al oyunlarda seri olsun zaten senin parana canavar toplarsın bence zaten donanıma değil kasaya asıl. Crt monitörün olsun ama kasan Canavar gibi olsun buna özen göster tabi bu mübalağası işin, karar senin kardeşim "Bilgisayar öğrt. 3.sınıf okuyorum"

İşlemcilerinin İntel kalitesinde olduğunu düşünmüyorum ama grafik kartları bence performans açısından bence oldukça tatmin edici. Arkadaşın eski AMD de kalmış galiba. :)

Ara Toplam2.216,09 TL
Toplam KDV398,90 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.614,99 TL
[TBODY] [/TBODY]
Elimde HDD var onun yerine 250 gb SSD alsak oluyor mu?

Bence soğutma şu bu uğraşmamak adına arkadaşın önerdiği sistemdeki Intel işlemciyi seçmeni tavsiye ederim. Yaz aylarında ben de bölümüm ve oyun oynamak amacıyla bir sistem topladım ve ilk başlarda AMD düşünüyordum fakat sıcak bir yerde yaşıyorum ve soğutma ekstra fan gibi şeylerle uğraşmak istemedim ve bölümüm gereği soğuk bir işlemciye ihtiyacım olduğu için 4690K ve MSI Nvidia GTX 760 2 GB GDDR5 256 BİT ile bir sistem oluşturdum istersen diğer parçalarımı da sana yollayabilirim sistemim o zaman 2300 TL tuttu fakat doların yükselmesiyle şu an 2600 TL civarında.

Ekran kartı konusunda kesinlikle AMD tavsiye ederim.(Eğer NVIDIA Gameworks destekli bazı ayarları önemsemiyorsan elbette)
Ama şuanki R9 serisini değilde Haziran aylarında çıkması beklenen R9 3xx serisini almanı öneririm.

İşlemci konusunda ise eğer elindeki idare ediyorsa onunla devam etmeni tavsiye ederim çünkü sene sonlarına doğru Intel Skylake serisi çıkıcak onu almanı öneririm. 2016 ilk çeyreğinde AMD Zen çıkması bekleniyor onuda hatırlatmak gerek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı