ASUS Prime B450M-K model anakarta sahibim. Eski Monster laptopumdan çıkarttığım M.2 SSD'yi anakarta takmak istiyorum. Ancak SSD'nin üstündeki yazılarda Intel SSD 600P series yazıyor bunu anakartıma monte edebilir miyim? Eğer edebileceksem nasıl takacağım konusunda da yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartını çıkarmam mı gerekiyor takmak için?
ASUS Prime B450M-K model anakarta sahibim. Eski Monster laptopumdan çıkarttığım M.2 SSD'yi anakarta takmak istiyorum. Ancak SSD'nin üstündeki yazılarda Intel SSD 600P series yazıyor bunu anakartıma monte edebilir miyim? Eğer edebileceksem nasıl takacağım konusunda da yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartını çıkarmam mı gerekiyor takmak için?
Takabilirsin problem yok. Yuva ekran kartının altına denk geliyorsa çıkarman gerekecektir.
Montaj yaparken önce videosunu izle derim biraz eğimli şekilde takman gerek.
Teşekkür ederim hepinize. Son olarak ekran kartını çıkarmak istersem vidalarını çıkartıp PSU kablosunu çıkarttıktan sonra direkt çekecek miyim yoksa anakartın PCI Express slotunun yanında açmam gereken bir koruma vs var mı dışardan bakınca anlayamıyorum.