Turan.Ogut
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Vatani görevim olan askerliğimi yapmaktayım. Son 56 günüm kaldı. Malumunuz heyecan basıyor ve mevcut sistemimle tekrardan boğuşmak istemiyorum. Konuya gireyim.
1 Yıl kadar ekran kartsız APU ile idare ettim. O.C yaptiğim halde oyunları low ayarda oynamaktan ve kasmasından gerçekten sıkıldım. Günümüzün çoğu güncel FPS oyunlarında low ayarlarda 40-45 arası FPS almaktayım.
Sistemime harici bir ekran kartı dahil edip darboğaz olmadan ultra ayarlarda 100 FPS üstü performans almak istiyorum. Ama kararsız kaldım. Ekran kartı almalı mıyım yoksa yeni bir sistem mi toplamalıyım? Sistem;
[TBODY]
[/TBODY]Ayrıca alacağim ekran kartı GeForce 1050Ti. APU işlemcim ekran kartına darboğaz yapar mı? İşlemciyi de değiştirmem gerekir mi? Ekstradan bir 8GB daha RAM takmayı düşünüyorum beni yeni bir PC toplamaktan kurtarırsa. Yeniden bir PC toparlarsam eğer sadece kasa olarak bütçem 4.000 TL. Diğer bileşenlerim mevcut. Sizin bilgilerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var. Param çöp olsun istemiyorum. Teşekkür ederim. Saygılar.
1 Yıl kadar ekran kartsız APU ile idare ettim. O.C yaptiğim halde oyunları low ayarda oynamaktan ve kasmasından gerçekten sıkıldım. Günümüzün çoğu güncel FPS oyunlarında low ayarlarda 40-45 arası FPS almaktayım.
Sistemime harici bir ekran kartı dahil edip darboğaz olmadan ultra ayarlarda 100 FPS üstü performans almak istiyorum. Ama kararsız kaldım. Ekran kartı almalı mıyım yoksa yeni bir sistem mi toplamalıyım? Sistem;
Bileşen | Açıklama |
İşlemci | AMD A10 7890K 4.1GHz |
Anakart | MSI A68HM-E33 v2 Anakart |
Ram Bellek | Kinston HyperX Beast 8GB(2x4GB) DDR3 2400 |
Ekran Kartı | YOK |
HDD | WD 1TB 7200RPM HDD |
SSD Disk | Kingston Fury 240GB |
İşlemci Soğutucu | AMD A10 7890K Godavari Yeni Nesil Wraith Soğutucu |
Kasa | Aerocool GT Advance Black Edition |
Güç Kaynağı | Aerocool VX Serisi 500W34A@12V Aktif PFC GüçKaynağı |
Son düzenleyen: Moderatör: