AMD APU işlemcili sistem toplama tavsiyesi

Missisippi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben başlıktada gördüğünüz gibi bir sistem topladım. Sizlerin de önerilerini ve tavsiyelerini göz önünde bulundurmak istediğimden bu konuyu açtım. Ekran kartını sisteme dahil etmedim. 1 sene içerisinde alacağımdan APU bir işlemci seçtim, şimdiden teşekkürler.
Link : Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben başlıktada gördüğünüz gibi bir sistem topladım. Sizlerin de önerilerini ve tavsiyelerini göz önünde bulundurmak istediğimden bu konuyu açtım. Ekran kartını sisteme dahil etmedim. 1 sene içerisinde alacağımdan APU bir işlemci seçtim, şimdiden teşekkürler.
Link : Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
Kardeş 2200g tercih ederdim çünkü neden dersen, arada 500 tl fiyat farkı var ve performans farkı o kadar değil değmez yani. 500 tl mi kenarda tutardım 2200g ile idare edip ilerde bi 500 daha koyar 2200g nin yanına bir rx570 alırak yükseltme yapardım. Bi de m2 ssd seçmişsin o anakartta m2 slotu yok. m2 destekleyen bir anakart tercih etmelisin.

Son düzenleme:
Anakart b450 kesinlikle.
Ram olarak 2*4 yaparsan seni oyunlarda üzer.
1 adet 8gb alıp sonradan ek kartıyla beraber 8 GB daha alacaksın.

Anakart b450 kesinlikle.
Ram olarak 2*4 yaparsan seni oyunlarda üzer.
1 adet 8gb alıp sonradan ek kartıyla beraber 8 GB daha alacaksın.
Hocam ben 2x4GB daha fazla performans verdiğini biliyorum ve A320 Chipset ile B450 Arasında fiyat farkına değecek bir performans artışı varmıdır?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı