5000 tl mi bütçen ?Neden? Hızlıca render alabilmek için ve Adobe programlarını kaldırması için önemli olan işlemci ve RAM değil mi? Sebebini söylerseniz güzel olur
Bildiğiniz bir hazır sistem var mı? Rahatça Adobe programlarını kullanabileceğim?
5000 tl mi bütçen ?Neden? Hızlıca render alabilmek için ve Adobe programlarını kaldırması için önemli olan işlemci ve RAM değil mi? Sebebini söylerseniz güzel olur
Bildiğiniz bir hazır sistem var mı? Rahatça Adobe programlarını kullanabileceğim?
5000 TL mi bütçen?
Shark 5A | Game Garaj Daha iyisi var ama bulamadım.5 6 k arası.
7 5700G'ye ne dersiniz bir bilgisi olan var mı?
Shark 5A | Game Garaj daha iyisi var ama bulamadım.
3100TL.![]()
AMD Ryzen 7 PRO 4750G 3.6GHz (Turbo 4.4GHz) 8 Core 16 Threads 8MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Fanlı | Teknobiyotik
Kutusuz Soğutuculu Ürün.www.teknobiyotik.com
495TL.Trendyol.com sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
2 tane alınacak. 800TL.Hepsiburada.com sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
290TL.![]()
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...www.teknobiyotik.com
500TL.Amazon.com.tr sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
Yaklaşık 5200 TL. Eksik varsa belirtebilirsiniz. 4
Anakartım kasam SSD Power Supply'ım var zaten RAM işini de halledeceğim işlemci kalıyor bir tek ekran kartımı satıp artan paralara işlemci ve RAM almak istiyorum 0'dan sistem toplamayacağım galiba yanlış anlaşıldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.