AMD Athlon II P320 işlemcili Acer laptopa işletim sistemi önerisi

yigiterylmz08

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, özelliklerini yazdığım Acer laptopuma Win 8.1 SL ya da Windows 10'un LTSB gibi bir sürümü varmış sanırım onun hakkında pek bilgim yok ama bunlardan birini kurmak istiyorum. Şu anda Windows 7 kurulu arada bir kasılmalar donmalar oluyor ama HDD görüntülerini ekledim sanırım bozulmak üzere. Sizce hangi Windows sürümü bu bilgisayara gider, rahat çalıştırır mı? Yoksa Windows 7'den devam mı etmeliyim?

Dosya Ekleri

• JPEG görüntüsü.png
    JPEG görüntüsü.png
    70,5 KB · Görüntüleme: 26
  • JPEG görüntüsü.png
    JPEG görüntüsü.png
    85,3 KB · Görüntüleme: 25
  • JPEG görüntüsü.png
    JPEG görüntüsü.png
    127,2 KB · Görüntüleme: 26
Hocam kasılma oluyorsa Windows 7 üstü yükleme bence. XP'de çalışır çok rahat ve Vista da olabilir.

Merhaba, özelliklerini yazdığım Acer laptopuma Win 8.1 SL ya da Windows 10'un LTSB gibi bir sürümü varmış sanırım onun hakkında pek bilgim yok ama bunlardan birini kurmak istiyorum. Şu anda Windows 7 kurulu arada bir kasılmalar donmalar oluyor ama HDD görüntülerini ekledim sanırım bozulmak üzere. Sizce hangi Windows sürümü bu bilgisayara gider, rahat çalıştırır mı? Yoksa Windows 7'den devam mı etmeliyim?

Eğer oyun takıntısı olan biri değilsen Linux Mint öneririm onun dışında Windows 10 uygun olur, Riot, Steam, Epic Games Windows 8 desteklemiyor.

Eğer oyun takıntısı olan biri değilsen Linux Mint öneririm onun dışında Windows 10 uygun olur, Riot, Steam, Epic Games Windows 8 desteklemiyor.
Oyun olarak eski oyunları oynuyorum. San andreas, vice city, underground 2 tarzı. Linux daha önce hiç kullanmadım ama bundan daha yaşlı sis ekran kartlı laptopuma yükleyebilirim onu.

Hocam kasılma oluyorsa Windows 7 üstü yükleme bence. XP'de çalışır çok rahat ve Vista da olabilir.
Vistanın kaynak tüketimi daha fazla olmaz mı ki 7den? Xp ile de internete bağlanamayabilirim diye düşünüyorum.

Hepinize teşekkürler. Windows 8.1 kurdum ve şuan sistem çok hızlı, açılıp kapanması olsun akıcığı olsun garip bir şekilde windows 7den daha performanslı. Ssd aldığım zaman da windows 10 ltsb deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı