Şimdilik kalsın.Enabled yok auto, all cores, per cores, by hotkey var hangisini tercih edeyim.
İlk once dediğimi yapın.
Şimdilik kalsın.Enabled yok auto, all cores, per cores, by hotkey var hangisini tercih edeyim.
Sanallaştırmadan kasıt ne oluyor hocam?Sanallaştırma bence pek gerekli değil. Sanal makine kullanmiyorsaniz gerek yok bence.
Kisaca performwn bekliyorsan acma gerek yok.Sanallaştırmadan kasıt ne oluyor hocam?
Tamam 205 yaptım onu da açmadım kaydedip çıkıyor muyum nereden bakıyorum işlemci hizimin arttığına.Kisaca performwn bekliyorsan acma gerek yok.
Oyun vs etkisi olmaz.
Sanal çekirdek diyebiliriz.Evet şu anlık bu kalsın. Çünkü açtığımızda stabil olacağının garantisi yok. Büyük ihtimal olur ama belli olmaz o yüzden karışmaması için şu an kapalı çekirdekleri açmayalım.
Tamam 205 yaptım onu da açmadım kaydedip çıkıyor muyum nereden bakıyorum işlemci hizimin arttığına.
WhatsApp gibi oldu burası.![]()
Kayıt etmeyi unutma. PC özelliklerine bak. Bilgisayarımdan bulursun.
OC konu olunca benim için fark etmez. Bir de tabletten giriyorum.
Şuan bilgisayarı açtım kaydedip hızında değişiklik yok gibi hala yavaşEvet şu anlık bu kalsın. Çünkü açtığımızda stabil olacağının garantisi yok. Büyük ihtimal olur ama belli olmaz o yüzden karışmaması için şu an kapalı çekirdekleri açmayalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.