AMD Athlon II X4 860K vs AMD A10-7890K vs i3 6098P Sistem

Madem oyun için istemiyorsun montaj için istiyorsun ben senin yerinde olsam sağlam işlemcili ekran kartsız bu sistemi alırdım ilerde oyun oynamaya karar verdiğimde bir ekran kartı alırım hem elimin altında güncel DDR4 sağlam sistemim olmuş olur;

Bana sorarsan bu sistemi al o işlemci ve içindeki dahili ekran kartıyla free play(Cs:Go,LoL,Dota) oyunları çok rahat oynarsın ilerde bir ekran kartı takarsın tüm oyunları oynarsın.

Madem oyun için istemiyorsun montaj için istiyorsun ben senin yerinde olsam sağlam işlemcili ekran kartsız bu sistemi alırdım ilerde oyun oynamaya karar verdiğimde bir ekran kartı alırım hem elimin altında güncel DDR4 sağlam sistemim olmuş olur;

Bana sorarsan bu sistemi al o işlemci ve içindeki dahili ekran kartıyla free play(Cs:Go,LoL,Dota) oyunları çok rahat oynarsın ilerde bir ekran kartı takarsın tüm oyunları oynarsın.
Soğutucu yok kasada işlemcide soğutucu çıkmıyor 6. nesil K serilerde.

Her oyunu oynayıp video düzenleme yapacaksa benim attığım sistem mantıklı.

Soğutucu yok kasada işlemcide soğutucu çıkmıyor 6. nesil K serilerde.

Her oyunu oynayıp video düzenleme yapacaksa benim attığım sistem mantıklı.

Doğru aklımdan çıkmış. İ5 6600 de işini görür. Tabi her oynu oynamak istiyorsan senin sistemin daha mantıklıdır onu al ben sadace oyun oynamıyorum dediğin için bir alternatif oluşturdum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı