AMD Athlon X4 845 sistem formatlanmıyor

Emircan Karaca

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Lisans Öğrencisi
Selamlar! Uzun süredir kulllandığım sistemime format atmak istedim fakat tüm işlemleri doğru yapmama rağmen Windows logosu gelince çizgiler çıkıyor ve sistem kendini resetliyor. BIOS ayarlarından olabilir dedim önce UEFI ayarı ile denedim sonra Legacy+UEFI ile denedim fakat iki seçenekte de aynı sorunu aldım. Sistemim:

AMD Athlon X4 845 3.5GHz CPU
MSI A68HM E-33 V2 Anakart
Corsair ValueSelect 8GB 1600MHz DDR3 RAM
MSI GT1030 2GB GPU
SilverStone 500W 80+ PSU
WD Purple 1TB HDD
Samsung HD502HJ 500GB HDD
Corsair LEForce 120GB SSD

Disklerin hepsini detaylı olarak taramadan geçirdim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Herhangi bir virüs vesaire bulunmuyor. Sizce bu sorunun nedeni ne olabilir?

Son düzenleme:
Anakart RAM işlemci gittmiş galiba bu arada HDD kullan HDD bozulmuş olabilir SSD al.

Çizgiler çıkıyor dediğiniz yeri resim olarak atabilirmisiniz?
İlk önce bu çizgiler çıkıyor ardından Windows logosu geliyor ve sistem kendini resetliyor.
USB'yi hangi programla yazdırdınız?
Rufus ile ve hata payını en aza indirgemek için rehber videosunu izleyerek yazdırma yaptım.
Anakart RAM işlemci gittmiş galiba bu arada HDD kullan HDD bozulmuş olabilir SSD al.
Dostum öyle olsa sistem hiç çalışmazdı. Zaten SSD kullanıyorum ve hiçbir mekanik veya yazılımsal bir hatayla karşılaşmadım. Sistem formatı kabul etmiyor sadece.

Dosya Ekleri

• IMG20210109210444.jpg
    IMG20210109210444.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 31
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı