AMD Athlon X4 950 Sistem Toplama

AMD Athlon X4 950 3.5GHz işlemci ile sistem toplamak istiyorum.
RAM - Crucial 8GB ddr4
Harddisk - Toshiba P300 1TB
Anakart - Asus Prime B350M-K veya MSI B350M PRO-VD PLUS
Ekran kartı - Asus GTX 950
Böyle bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem en fazla 2500 TL.
Bu sisteme F/P bakımından iyi olan bir PSU ve kasa önerir misiniz? Bir de ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Daha güzel bir ekran kartı var mı? 400 TL civarında. Ekran kartını AliExpress'ten almayı düşünüyorum 300 TL civarında oda.
Anakart açısından da bu ikisi açısından hangisini önerirsiniz veya F/P açısından daha iyi bir anakart var mı? İlerde sistemi geliştirebilirim. Bu yüzden anakart ileriye dönük olursa iyi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Athlon X4 950 3.5GHz işlemci ile sistem toplamak istiyorum.
RAM - Crucial 8GB ddr4
Harddisk - Toshiba P300 1TB
Anakart - Asus Prime B350M-K veya MSI B350M PRO-VD PLUS
Ekran kartı - Asus GTX 950
Böyle bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem en fazla 2500 TL.
Bu sisteme F/P bakımından iyi olan bir PSU ve kasa önerir misiniz? Bir de ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Daha güzel bir ekran kartı var mı? 400 TL civarında. Ekran kartını AliExpress'ten almayı düşünüyorum 300 TL civarında oda.
Anakart açısından da bu ikisi açısından hangisini önerirsiniz veya F/P açısından daha iyi bir anakart var mı? İlerde sistemi geliştirebilirim. Bu yüzden anakart ileriye dönük olursa iyi olur
gtx 950 yerine rx 460 olabilr ucuz olmasi sartiyla bide gtx 900 bobin sikintisi var bide kasa olarak rosewill kasa bakabilirsin 150 tl civarinda amazonda saygilar

X4 serisi işlemci almanı önermem. X4 860K (4.5GHz) kullanıyorum.
GTA ultra ayarlarda GPU %50, CPU %100 kullanılıyor. Gerçekten güçsüz bir işlemci.
x4 950 ile arasında da sadece işlemci hızı farklı. Arayı da overclock yaparak kapatabiliyorsun.

ozaman r3 1200 veya r3 1300x hocam

Sistemi şöyle güncellemeyi düşündüm
Anakart - MSI B450M Gaming Plus
İşlemci - 2200G
Güç Kaynağı - Coolermaster Masterwatt 600W 80+
RAM - Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz DDR4
SSD - Samsung 860 Evo 250GB
HDD - Toshiba p300 1TB
Ekran Kartı - RX 570
İşlemcim APU olduğu için ekran kartını ileride almayı düşünüyorum. GTX 950' ye vericeğim parayı kenarda tutarım param birikince de RX 570 alırım. Sizce bu siste olmuş mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı