xmrhkn
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Arkadaşlar başlıkta sorunumu pek dile getiremedim ne yazacağımı bilmediğim için kusura bakmayın. Sorunum şöyle. LG Flatron E1940S modelli bir monitörüm var. Ekranda bazen tearing ve göz kırpmasına benzeyen ve sürekli devam eden siyahlık sorunu vardı. Bu nedenini bilmediğim bir şekilde iyice çoğaldı ve artık kart sıfır yükteyken bile bu tearing ve göz kırpmaya benzeyen siyah ekran sorunu olmaya başladı. Kartı başka bir pcde denediğimde sorunsuz çalışıyordu. Bende sorunun ekrandan yada VGA kablosundan olduğunu düşünerek aynı kablo ile eski WiewSonic bir monitöre bağladım. Başta bir sorun yok gibi geldi ancak bu monitörde sorun daha farklı bir şekilde ortaya çıktı. Animasyonlarda (gif, yanda çıkan reklamlar vb) ve videolarda bu sorun baş göstermeye başladı ancak önceki gibi göz kırpma şeklinde değil direkt olarak tamamen siyah bir ekran geliyor ve o animasyonun olduğu pencere kapanana kadar bu şekilde kalıyor. Sorunun neyle ilgili olduğunu hala anlayamadım. Tüm driverler güncel ve hepsini silip baştan yükledim yazılımsal olduğunu düşünmüyorum, ekran kartında bir sorun yok arkadaşımın pcsinde düzgün çalıştı, başka monitörle denedim sorun devam etti. Sizce sorun VGA kablosunda mıdır? Değilse ne olabilir? Şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar.