techno137
Decapat
Ne kadardan verirsiniz.Bende de fazladan premium var ucuza veririm.
Ne kadardan verirsiniz.Bende de fazladan premium var ucuza veririm.
Ne kadardan verirsiniz.
Ben premium editionu 620 den veririmNe kadardan verirsiniz.
Bişey sorucam ekstra kod için yeni hesap mı oluşutrdun bir de oluşturduysan kod maile mi gelecek yoksa steam hesabını bağladığında oraya otomatik mi gelecekValla Ekstra kodu olanlar ucuzdan satiyor ama. Bende de fazladan var.
Evet. yeni hesap. AMD REWARDS sayfasina gelicek.Ben premium editionu 620 den veririm
Bişey sorucam ekstra kod için yeni hesap mı oluşutrdun bir de oluşturduysan kod maile mi gelecek yoksa steam hesabını bağladığında oraya otomatik mi gelecek
Standart 450'den veririm.Ne kadardan verirsiniz.
Hepsiburada katıldı kampanyaya.Hepsiburada'da mart ayında aldım sanırım bu sefer bu site katılmamış bu Kampanya'ya.
Zaten aldığım gün The Last of Us Part 1 almıştım hediye olarak AMD sayesinde.
Vatan kisa surede cevap vermisti ne zaman almistiniz?Hepsiburada katıldı kampanyaya.
Bu arada bende incehesap'tan aldım, mailde attım hala vermediler kodu kaç haftaya veriyorlar bilen var mı?
1 hafta önce aldım. Böyle dediler: Oyun kodu talebinize istinaden konu ilgili ekipler ile paylaşılmıştır. Tarafınıza yeniden mailden dönüş yapılacaktır.Vatan kisa surede cevap vermisti ne zaman almistiniz?
Tek care beklemek gibi :/1 hafta önce aldım. Böyle dediler: Oyun kodu talebinize istinaden konu ilgili ekipler ile paylaşılmıştır. Tarafınıza yeniden mailden dönüş yapılacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.