400 den vereyim standart?Vallahi ay sonunu getirmeye çalışmasam çok isterdim 260 liram kaldı
kaca bırakıyorsun en son kral
premiumu*
Arkadaşlar herkese merhaba, ben mayıs'in 28'inde aldigim halde R5 7600X islemci mi Vatan'a faturami mail olarak attigimda kod verdiler ve AMD'nin internet sitesinde yonlendirmeler ile oyunumu aktif ettim. Bu ayin 11'inden once alan varsa deneyebilir sansini. Herkese iyi oyunlar dilerim![]()
Trendyol ne yazikki kampanya da yok :/Hocam ben mayıs'ın 1'inde Trendyol üzerinden AMD işlemcili laptop almıştım o tahminim sayılmaz ama yine de sorayım. Sayılır mı?
sagolun hocamBence de alabiliyorsanız azcık zorlayarak @ircoas inkini alın
Yani ben de isterdim 260'a vermek ama 260'ta cok az geliyor en düsük 460
Pardon görmemişim ben de senin ardından ban yedimDostum satın almak isterim. Moderatörler yanlış anlayıp bir gün boyunca ban attılar o yüzden yazamadım kusura bakma. Technopat posta yoluyla Discord nickini gönderdi fakat yanlış. Nasıl yapabiliriz satın alma işini?
Pardon görmemişim ben de senin ardından ban yedimşimdi burada nickimi yazsam yine ban yer miyim?
Technopat posta yoluyla attı nickini dostum. İstek gönderdim.Pardon görmemişim ben de senin ardından ban yedimşimdi burada nickimi yazsam yine ban yer miyim
Bişey sorucam sattığın hesapta kod maile mi gelecek yoksa sattığın kişinin steam hesabını mı bağlayacaksınTamamdır tesekkurler hocam. Iyi oyunlar
AMD Rewards Ekranina steam giftcode tarzi bir kod gelicek. Onu saticamBişey sorucam sattığın hesapta kod maile mi gelecek yoksa sattığın kişinin steam hesabını mı bağlayacaksın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.