AMD bedava Starfield veriyor!

Kanka Hepsiburada'dan Starfield standart sürüm kodu alabilirsin.

Sizden görüp aradım Hepsiburada vermedi. Kartın üzerinde endeks bilişim yazıyordu onlar da vermedi. En son Sapphire mağazasına mail attım çünkü telefonu açmıyorlar. Cevap bekliyorum. Bildiğiniz bir yol varsa merakla bekliyorum.

Sizden görüp aradım Hepsiburada vermedi. Kartın üzerinde endeks bilişim yazıyordu onlar da vermedi. En son Sapphire mağazasına mail attım çünkü telefonu açmıyorlar. Cevap bekliyorum. Bildiğiniz bir yol varsa merakla bekliyorum.

Sapphire bakmadı bile Hepsiburada'ya görsel yolladım kadının biri yardımcı oldu incelemeye alıyoruz dedi gelişmeleri yazarım hocam ama kadın ikna oldu ama ne zaman verirlerse buraya yazarım aşırı iyi olur 7000e aldığım karta 900 liralık kara girerim çok sağ olun.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese merhaba, ben mayıs'in 28'inde aldigim halde R5 7600X islemci mi Vatan'a faturami mail olarak attigimda kod verdiler ve AMD'nin internet sitesinde yonlendirmeler ile oyunumu aktif ettim. Bu ayin 11'inden once alan varsa deneyebilir sansini. Herkese iyi oyunlar dilerim:)
Hocam GencerGaming de var mı? Düzenleme: Verilmiyormuş.

Gaming.Gen e mail attım ancak tarih uygun olmadığı için verilmeyeceği söylendi. Faturada olan tarihi düzenleyip göndersem suç olur mu :D

Gaming.Gen e mail attım ancak tarih uygun olmadığı için verilmeyeceği söylendi. Faturada olan tarihi düzenleyip göndersem suç olur mu :D
Hocam aklima gelmedi degil :DDDD siz bilirsiniz

Hangi platform üzerinden veriyor? Arkadaşım almıştı. Kendisi istemiyormuş. Bedava oyun.
1689962021910.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı