Kanka Hepsiburada'dan Starfield standart sürüm kodu alabilirsin.
Sizden görüp aradım Hepsiburada vermedi. Kartın üzerinde endeks bilişim yazıyordu onlar da vermedi. En son Sapphire mağazasına mail attım çünkü telefonu açmıyorlar. Cevap bekliyorum. Bildiğiniz bir yol varsa merakla bekliyorum.
Mart'ta Gaming.Gen.TR'den satın aldığım RX6600 için verirler mi acaba![]()
Dene bence bende Mart'ta aldım Vatan Bilgisayar'dan verdiler.
Hocam GencerGaming de var mı? Düzenleme: Verilmiyormuş.Arkadaşlar herkese merhaba, ben mayıs'in 28'inde aldigim halde R5 7600X islemci mi Vatan'a faturami mail olarak attigimda kod verdiler ve AMD'nin internet sitesinde yonlendirmeler ile oyunumu aktif ettim. Bu ayin 11'inden once alan varsa deneyebilir sansini. Herkese iyi oyunlar dilerim![]()
Hocam aklima gelmedi degilGaming.Gen e mail attım ancak tarih uygun olmadığı için verilmeyeceği söylendi. Faturada olan tarihi düzenleyip göndersem suç olur mu![]()
Hangi platform üzerinden veriyor? Arkadaşım almıştı. Kendisi istemiyormuş. Bedava oyun.
Steam diye biliyorum.Hayır, oyunu hangi platform için veriyor? Steam/Epic Games?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.