AMD bedava Starfield veriyor!

Oyunda Türkçe dil destegi olsa çok iyi olurdu ama yok.

Yarın veya pazartesi ryzen 5 7600'lü sistem alıyorum. Hala geçerli olur mu? İtopyadan alacağım.
Tabiki evet hayirli olsun ozellikleri nedir kaca aliyorsunuz merak ettimde?
Hocam RDR2 bile 1050 Ti falan istiyorken harbi ilginç. 6800XT ve üstü sistem kullanan TR'de zaten çok az var.
Aynen oyle ben indirimde 4070 aldim 4k da tam yetiyor umarim seneye gta 6 da falan sorun yasamam ilginc yani.

Tabii ki evet hayirli olsun ozellikleri nedir kaca aliyorsunuz merak ettim de?

Aynen oyle ben indirimde 4070 aldim 4K da tam yetiyor umarim seneye GTA 6 da falan sorun yasamam ilginc yani.

4070 konusunda rahat olun. 16 serisinin bile 3-4 yıl gideri var bence. PS5 alacağımdan GTA 6 konusunda pek düşünmedim fakat 1660 Ti de çalıştırmaz zaten.

Ben vatandan Ryzen 7 7735HS'li bir laptop almistim oyle sayilir mi bilgisi olan var mı?
Hocam amd'nin sitesinde bu islemciye destek yok ama bi deneyin isterseniz.

4070 konusunda rahat olun. 16 serisinin bile 3-4 yıl gideri var bence. PS5 alacağımdan GTA 6 konusunda pek düşünmedim fakat 1660 Ti de çalıştırmaz zaten.
Yani bence de calistirir zaten 1080p oyuncusuyum 4070'in ultra dlss ile 5 6 sene goturecegini dusunuyorum ama iste bi an bu oyundan sonra korku geldi

Hocam AMD'nin sitesinde bu islemciye destek yok ama bir deneyin isterseniz.

Yani bence de calistirir zaten 1080p oyuncusuyum 4070'in Ultra DLSS ile 5 6 sene goturecegini dusunuyorum ama iste bir an bu oyundan sonra korku geldi

Hocam bilerekten yüksek yazmışlardır bence. 1080 30 ayarlarında öneri yazıyorlar genelde. Önerilenler de 1080P60 falan oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı