Çözüm AMD boşta maksimum VRAM saat hızı kullanımı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Şuan yeni sürüm gelmiş inşallah düzelmiştir bir de ona bakayım olmazsa satıp 4070 alacağım

Bende 144 hz tazelemeye kadar normaldi. 165 hz tazelemeye çekince 2000Mhz saat hızını buluyordu. Monitöre OC yaptım şu anda 165 Hz ve 170 Hz tazeleme hızında bile Vram saat hızı normal.

Monitörünüz 170 destekliyorsa siz de OC yapın düzelecek büyük ihtimal. Bende düzeldi.

baya bi fark oluştu 141 yaptım biraz daha fark oldu sağol

baya bi fark oluştu 141 yaptım biraz daha fark oldu sağol
Ben buna alternatif bir çözüm bulmuştum. DDU ile sürücüyü kaldırıp. Güncel sürücüden bir öncekini kurup, ardından yazılım içinden (AMD) yeni sürücüye güncelleme yaptığımda hallolmuştu. Enteresan.

Tekrardan yazmamışım ama 141 gibi çözümü yapınca oyunda fps düştü mesela valorant 150 fps oldu 200 ken 144 yaptım tekrardan hertzi. birde çok kez ddu yapmıştım driver kuracam diye 23.12.1 kuracaktım kuramadım bunun bi yöntemi varmı

Benim yöntemi denesene.

Çok garip şimdi deneyeceğim ama olacağını sanmıyorum (Yanlış anlama senin tavsiyen için değil eğer olursa garip bir çözüm olacağı için). 240 hz kullanıyorum 144 e düşürünce düzeliyor. 144 üstü hep full vram 2. ekranım 180 hz onda da aynı olay hatta onda 144 değil 120 ye düşürünce sıfırlanıyor. Kaç yıl geçmiş bir stutter birde bunu sorun olarak gören yok heralde. Yada görmek istemiyorlar, görmemeleri imkansız.

Eğer wallpaper engine kullanan arkadaşlar varsa o da bu soruna neden oluyor.Kapattığım zaman 20-30 mhz olan bellek hızı açtığımda maximum değere çıkıyor.Buna dikkat etmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…