AMD CCC Paket Yükleme Hatası

Aynısı deyip geçiştirmeyin. Fotoğrafı paylaşın.
Buyrun dediklerinizi yaptım ama hala aynı sorun var.

1416327788813.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine aynı sürücü, yine aynı hata. Dediklerimi yapmadan hiçbir şey olmaz. Ayrıca yukarıda sürücü bulucu kullanmana rağmen kısmi yardım yaptım ve hala dinlenmediği için buradan sonrasını başkasına sorun yada format atıp dediklerimi yapın.

Kardeşim, işletim sistemini Win8.1'e geçir. FN 4.5 otomatik olarak kurulacaktır. Ondan sonra ekran kartı sürücünüzü kurun. Sorun çözülecektir büyük ihtimal. Oda olmazsa kısa çözüm olarak Driver Pack Solution kurun. Güncel bir DPS, driver sorununuzu halledecektir.

@Murat5038
@JaroxJamaica
Ben yeni ekran kartı aldım R7 250 şuanda elimde 400W PSU yok 230W ile çalıştırsam sıkıntı yaşar mıyım ?

Sistem;
ASUS A55BM-E Anakart
AMD A6 6400K İşlemci
Corsair Vengeage 4 GB Tek Modül Ram
200GB 7200 HDD
230W PSU

Bu sisteme R7 250 taksam PSU dan dolayı sıkıntı yaşar mıyım, ilerde 450 alınca sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haberim yoktu hocam, kusura bakmayın. Sadece DPS ile kuramadığım sürücü hatırlamıyorum. Arkadaş hiç bir şekilde yapamazsa son çare olarak DPS kullanabilir diye düşündüm. Özür dilerim. Bundan sonra DPS önermeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı