Çözüldü AMD chipset surucusu yuklenmeli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba hangottom ✋
AMD'nin kendi sitesinden indirebilirsin.
Bu tür güncelleştirmeler yapılmalı.

Yukleyecegim hocam. Ama anlamadigim şey ben o zaman guncellemeyi kendim takip ederim. Yeni surum ciktigi zaman recep abinin attigi gibi ayni yukleyecegim degil mi tekrardan?

Yukleyecegim hocam. Ama anlamadigim şey ben o zaman guncellemeyi kendim takip ederim. Yeni surum ciktigi zaman recep abinin attigi gibi ayni yukleyecegim degil mi tekrardan?
Evet hocam. Bu konuda herhangi bir şüpheniz olmasın. Ben düzenli aralıklarla kontrol ediyorum mesela 😀

Yanlış bilgi
Sebebi bu konuda yazıyor.
Ne işe yaradığını ben de biliyorum. Ancak Windows bu sürücüleri otomatik yüklüyor. Güncel olması da işinize yaramıyor merak etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Ne işe yaradığını bende biliyorum. Ancak windows bu sürücüleri otomatik yüklüyor. Güncel olmasıda işinize yaramıyor merak etmeyin.
Sürücüler güncellendikçe işletim sistemi ile arasındaki haberleşme hataları giderilir. Daha iyi algoritmalar kullanılır. Güç tasarrufu sağlanabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı