- Makaleler
- 4
Windows Update kisminda istege bagli guncellemeler kisminda AMD chipset driveri var arkadaslar. Yukleyip guncellemeli miyim?
Merhaba hangottom
AMD'nin kendi sitesinden indirebilirsin.
Bu tür güncelleştirmeler yapılmalı.
Sebebi bu konuda yazıyor.Kurmanızı tavsiye etmiyorum. Gereksiz.![]()
Evet hocam. Bu konuda herhangi bir şüpheniz olmasın. Ben düzenli aralıklarla kontrol ediyorum meselaYukleyecegim hocam. Ama anlamadigim şey ben o zaman guncellemeyi kendim takip ederim. Yeni surum ciktigi zaman recep abinin attigi gibi ayni yukleyecegim degil mi tekrardan?
Ne işe yaradığını ben de biliyorum. Ancak Windows bu sürücüleri otomatik yüklüyor. Güncel olması da işinize yaramıyor merak etmeyin.Sebebi bu konuda yazıyor.
Chipset Driver Ne İşe Yarar?
Merhaba arkadaşlar... Asus P5PL2-E – Intel 945 Chipset Driver internette gördüm. Bu ne işe yarar? Faydası veya zararlarını açıklayabilirmisiniz? Şimdiden Teşekkürler.www.technopat.net
Sürücüler güncellendikçe işletim sistemi ile arasındaki haberleşme hataları giderilir. Daha iyi algoritmalar kullanılır. Güç tasarrufu sağlanabilir.Ne işe yaradığını bende biliyorum. Ancak windows bu sürücüleri otomatik yüklüyor. Güncel olmasıda işinize yaramıyor merak etmeyin.
Yorma zaten.Neyse anlatmak için kendimi daha fazla yormayacağım.![]()
Aynen anlamayacak insanlar için kendini yormak boş iş. Siz güncellemeleri yüklemeye devam edin.Yorma zaten.
Sanırım uyarı gelmiştir. Size kendi bilgileriniz ile başarılar.Aynen anlamayacak insanlar için kendini yormak boş iş. Siz güncellemeleri yüklemeye devam edin.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.