Çözüldü AMD chipset surucusu yuklenmeli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Windows Update kisminda istege bagli guncellemeler kisminda AMD chipset driveri var arkadaslar. Yukleyip guncellemeli miyim?

Yukleyecegim hocam. Ama anlamadigim şey ben o zaman guncellemeyi kendim takip ederim. Yeni surum ciktigi zaman recep abinin attigi gibi ayni yukleyecegim degil mi tekrardan?
Evet hocam. Bu konuda herhangi bir şüpheniz olmasın. Ben düzenli aralıklarla kontrol ediyorum mesela

Yanlış bilgi
Ne işe yaradığını ben de biliyorum. Ancak Windows bu sürücüleri otomatik yüklüyor. Güncel olması da işinize yaramıyor merak etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Ne işe yaradığını bende biliyorum. Ancak windows bu sürücüleri otomatik yüklüyor. Güncel olmasıda işinize yaramıyor merak etmeyin.
Sürücüler güncellendikçe işletim sistemi ile arasındaki haberleşme hataları giderilir. Daha iyi algoritmalar kullanılır. Güç tasarrufu sağlanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…