Çözüm AMD Çift Ekran Kartı ile Prototype 2 Donma ve Kapanma

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Metromas

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T7 V25.1.1
Meslek
Digital Agency
Eğer çift ekran kartınız var ise devam edin yoksa çözüm o şekilde değildir.
Oyun özellikle AMD HD Serisine Destek vermemekte. Bunun için sorunu oyunda aramayı bıkarak en sonunda kestim ve AMD Ekran kartını devre dışı bırakarak sorunu çözdüm.
Muhtemelen bu sorunu yaşayan biriyseniz çift ekran kartına sahipsiniz.

Aygıt yöneticisinden geçici olarak AMD Ekran kartımızı kapatalım ve Intel çalıştırsın.
Tamam yüksek ayarlarda oynarsanız kasar belki ama orta ayarlarda olsun yüksekte olsun Intel ile bir hata bile olmadan oyunu bitirim.

Intel ile oynamış olsam dahi öyle hiçte fena değildi performansı.
Bunu da geçtim zaten AMD Ekran kartında oyun sorun çıkartıyor ki zaten oynayamazsınız.
Başka çözümler de var fakat en temel çözümü budur.

Umarım bu konu işinize yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
LOL'de alt Tab yapınca oyuna tekrar açtığımda bip bop biip gibi garip bir ses geliyor ve ekran donuyor. Karakter ekran donsa bile arkada planda yetenek atışlarını gerçekleştiriyor yani sadece ekran donuyor. Battlefield 5 oynuyorum onda boyle bir sorun yok ama LOL'de var. Monitörüm 1920x1080 masaüstünde ama LOL'de 1600x900 alabiliyordum maksimum. Battlefield 5'de 1920x1080(Format atmadan önce boyle bir şey yoktu)
Sistem;
  • RX 460
  • 8 GB 3200MHz RAM
  • Gygabyte Model Bilmiyorum
  • 240GB SSD
Not: Oyunu silip yeniden kurdum olmadı
OEM kullanıyorum RX 460 Ekran Kartım Kopyala Yapıştır Oldu Biraz Özelliklere Bakma

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı