AMD CPU Son Durumu Nedir?

iceskull123

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar özellikle teknopat sosyal'de AMD, CPU pazarından çekiliyor diye bir söylenti dolanıyor sunu net açıklayın lütfen, iyi akşamlar.

AMD CPU pazarından çekilmiyor. Hatta firma açıklama yaptı en son. Yeni bir işlemci üstünde çalışıyor ve bu işlemci bütün FX serisinin yerini alacak. Rahat olun yani. AMD dhaa uzun zaman boyunca uygun fiyata performans arayanların yanında olacak! 40 yapar!

Su soğutmalı işlemci çıkarıyor sanırım Amd. Yani su soğutma içeren işlemci. Stok fan yerine.

Bir kaç konu altındaki yorumda gördüm dostum. Orda da belirtim, söylenti sadece. Bilgilendirme için de teşekkürler Recep Bey. Ve yonga seti ile ilgili bir bilgi var mı yada link atar mısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cpu'ya alınan yeni mühendisi bilemem ama GPU hakkında fena akımlarla gelicek AMD. #GoGoPowerRangers

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcim ileride yetersiz kalmaya başlayınca AMD 220watt tüketimi olan işlemci çıkartmaya devam ederse Intel'den başka alternatif kalmayacaktır.

Herkes yatsın kalksın Amdye dua etsin. Eğer işlemci intelin tekelinde olsaydı o k çarpanlılara en az 2-3 misli para ödeyecektiniz. Yani amd aslında intel kullanıcıları içinde
bir fırsat oldu, buna kimse değinmiyor. 10 senedir Amd kullanıyorum. Fakat bu yeni fx serisiyle soketi değiştirirlerse uzun bi süre söveceğim amdye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…