AMD CPU Son Durumu Nedir?

AMD CPU pazarından çekilmiyor. Hatta firma açıklama yaptı en son. Yeni bir işlemci üstünde çalışıyor ve bu işlemci bütün FX serisinin yerini alacak. Rahat olun yani. AMD dhaa uzun zaman boyunca uygun fiyata performans arayanların yanında olacak! 40 yapar!

Bir kaç konu altındaki yorumda gördüm dostum. Orda da belirtim, söylenti sadece. Bilgilendirme için de teşekkürler Recep Bey. Ve yonga seti ile ilgili bir bilgi var mı yada link atar mısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcim ileride yetersiz kalmaya başlayınca AMD 220watt tüketimi olan işlemci çıkartmaya devam ederse Intel'den başka alternatif kalmayacaktır.

Herkes yatsın kalksın Amdye dua etsin. Eğer işlemci intelin tekelinde olsaydı o k çarpanlılara en az 2-3 misli para ödeyecektiniz. Yani amd aslında intel kullanıcıları içinde
bir fırsat oldu, buna kimse değinmiyor. 10 senedir Amd kullanıyorum. Fakat bu yeni fx serisiyle soketi değiştirirlerse uzun bi süre söveceğim amdye ;)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı