AMD CPU Son Durumu Nedir?

Teşekkürler 2 hafta oldu toplayalı, memnunum şöyle ki 8320 de piyango çok etli yerinden gelmiş silikonun. Hiç voltaj yedirmeden 4.3 gördü
412pwm ile 1 gün stabil ve sıcaklıklar çok düşüktü. su soğutma taktım , 4.7 de...1 gün stabil az voltaj yedirdik ramleri de 1333e çektim sıcaklık çok iyi
5ghz rüya değil , ama arkadaşlarım var stok voltajla 4.1'in üstüne çıkamayanlar. Benimki biraz 8350 gibi çalışıyor :) . Şans işte bu işler biraz

Oyun performansı çok iyi, windows performansı çok iyi. Şu an için memnunum. Bugüne kadar aldığım en iyi işlemci diyebilirim. Multitask olayı bir harika
aynı anda hem oyun oynayıp hem video hem winrardan dosya atma, vs vs...

Kesinlikle imkanın olursa tavsiye ederim. Sende ne var?

Bende İntel İ5 giriş seviye işlemci ve 550 ti ekran kartı var.Kaç aydır bir pc topluyacaz sürekli aklımı çeliyor soket ,yeni işlemci ve ekran kartları bir türlü kısmet olmadı.

İntel toplamak tuzlu oluyor biraz , ben amdci oldum çıktım. Çünkü intelde istediğim işlemciye 1000 tl vermem gerekiyor, ben o paraya sabertooh ile 8320yi alıyorum hatta üstüne para da kalıyor. Devir ekonomi devri . Dolar bukadar yüksekken çılgınlık gibi geliyor. İntele imrenmiyormuyum ?? ahhh keşke bi tane alabilsem , ama o paraya da ekran kartını denkleştiriyorum zaten. Bugüne kadar en yüksek ödemeyi parça olarak söylüyorum ekran kartına bu sene 900tl vererek yaptım. aldığım en yüksek işlemci 380 tl oldu o da bu sene. Bunun üzerinde zaten parçaya para vermem, çünkü 6 ay sonra iyisi çıkacak. Kafanı yorma boşver al tak kullan gitsin

Aynen şu piyasa kullanıcıyı mağdur ediyor, bazen hiç ugraşma git ps4 al doğu bankdan gidip 2 ayda bir oyun al yeter diyorum.

Aynen oda var tabi, arkadaş bu ne zulümdür nereden çeksek elimizde kalıyor.Yani lafın kısası her açıdan sen zaralısın o kesin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı