AMD CPU ve NVIDIA GPU'lu sisteme macOS kurulur mu?

Atamerov

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar son 1 aydır hiç oyun oynamıyorum ve macOS kurmaya karar verdim tüm ayarları ve nasıl kuracağımı öğretir misiniz ekran kartım NVIDIA sıkıntı olur mu?

Sistem özellikleri;
Ryzen 5 3500X.
GTX 1660 Super.
2*8 G.Skill 3000MHz RAM.
ASUS Dragon B450-M anakart.

Merhabalar son 1 aydır hiç oyun oynamıyorum ve macOS kurmaya karar verdim tüm ayarları ve nasıl kuracağımı öğretir misiniz ekran kartım NVIDIA sıkıntı olur mu?

Sistem özellikleri;
Ryzen 5 3500X.
GTX 1660 Super.
2*8 G.Skill 3000MHz RAM.
Nvidia ekran kartına yeni sürümler olmuyor diye biliyorum.

Sistem özellikleri;
Ryzen 5 3500X.
GTX 1660 Super.
2*8 G.Skill 3000MHz RAM.

Linux kursanız onda da açık kaynakla mı ne kurmanız gerekiyormuş MacOS'da da yeni sürüm gelmiyor.

Sıkıntı olur mu?

macOS merakım var ondan.
Nvidia macOs için sürücü çıkarmıyor diye biliyorum. Şirketler arası kavga gibi birşeyden dolayım sürücü sunmuyorlar mac'e.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NVIDIA macOS için sürücü çıkarmıyor diye biliyorum. Şirketler arası kavga gibi birşeyden dolayım sürücü sunmuyorlar Mac'e.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyun oynamayı düşünmüyorum Office ve Photoshop kullanacağım.

NVIDIA macOS için sürücü çıkarmıyor diye biliyorum. Şirketler arası kavga gibi birşeyden dolayım sürücü sunmuyorlar Mac'e.

Doğrusun NVIDIA Windows harici hepsiyle kavgalı Linux ve macOS ile arası bozuk AMD sadece destekliyor.

Apple direkt sürücü kaynak kodlarını istemiş NVIDIA'da vermeyince sürücü çıkarmıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı