L Latuna123 Decapat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 10 7 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar bu sürümü ilk kurduğumda sorunsuz çalıştı, oynadım ama yeniden başlattığımda mavi ekran verdi. Sistem geri yükleme yaptım ve düzelttim sonra 16.2.1 tekrar kurarken mavi ekran veriyor. Çözümünü yazar mısınız lütfen arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2018
Arkadaşlar bu sürümü ilk kurduğumda sorunsuz çalıştı, oynadım ama yeniden başlattığımda mavi ekran verdi. Sistem geri yükleme yaptım ve düzelttim sonra 16.2.1 tekrar kurarken mavi ekran veriyor. Çözümünü yazar mısınız lütfen arkadaşlar?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 11 Eylül 2018 #2 DDU ile sürücüyü kaldır sonrasında bir önceki olan sürücüyü kur. Sürücü stabil değilse halledilene kadar eski sürücüde kalın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi Minidump dosyalarını da paylaşın. Artı 0 Eksi
DDU ile sürücüyü kaldır sonrasında bir önceki olan sürücüyü kur. Sürücü stabil değilse halledilene kadar eski sürücüde kalın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi Minidump dosyalarını da paylaşın.