AMD Crimson Edition'ı Bilgisayara Kurmak

MeReKGs67

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
ScreenShot_20171210185310.png

Şu anda bilgisayarımda yukarıdaki Catalyst Software Suite sürücüsü mevcut. Ben daha yeni olduğu için alttaki crimson edition sürücüsünü yüklemek istiyorum. Sürücüyü indirdim lakin yüklemeden önce eski sürücüyü silmem gerekiyor mu, yoksa silmeden yenisini yüklesem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu durum için DDU'ya gerek yok malum Crimson yeni bir güncelleme geldiği zaman temiz kurulum seçeneği sunuyor.

Ortada sabit, bilinen bir temiz kurulum seçeneği sunan Crimson varken DDU gereksiz geliyor bana ?

Demem şu ki suit'in güncel versiyonunu indirin ve kurulum yaparken karşınıza çıkan temiz kurulum seçeneğini seçin.

Bence bu durum için DDU'ya gerek yok malum Crimson yeni bir güncelleme geldiği zaman temiz kurulum seçeneği sunuyor.

Ortada sabit, bilinen bir temiz kurulum seçeneği sunan Crimson varken DDU gereksiz geliyor bana ?

Demem şu ki suit'in güncel versiyonunu indirin ve kurulum yaparken karşınıza çıkan temiz kurulum seçeneğini seçin.
ScreenShot_20171211201806.png

Burada temiz kurulumla ilgili hiçbir seçenek yok. Direk yükle var.

İnternette de bakıyorum, hiçbir yerde sizin söyleğiniz crimson'un temiz kurulum seçeneğiyle ilgili bir şey yok. Videolarda da öyle bir şey göstermiyorlar.

Kusurumu maruz görün lütfen.

Benim kullandığım program AMD Crimson Relive sizin kullandığınız program da temiz kurulum seçeneği malesef sunmuyor.

İsterseniz
Temiz kurulum yapman daha doğru olur. DDU programıyla eski sürücüyü kaldır ve yeniden güncel sürücüyü indirip kur.
Bahsi geçen DDU' programını kullanabilirsiniz ama bana kalırsa biraz keyfi bir durum.

Direk yükle seçeneği ile devam edebilirsiniz. Bir sorun teşkil etmez.

DDU Kullanım Rehberi : DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi

Kusurumu maruz görün lütfen.

Benim kullandığım program AMD Crimson Relive sizin kullandığınız program da temiz kurulum seçeneği malesef sunmuyor.

İsterseniz

Bahsi geçen DDU' programını kullanabilirsiniz ama bana kalırsa biraz keyfi bir durum.

Direk yükle seçeneği ile devam edebilirsiniz. Bir sorun teşkil etmez.

DDU Kullanım Rehberi : DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi

Sorun değil. Bir sorun teşkil etmeyeceğinden emin misiniz? Çünkü direk catalyst sürücüsünün üstüne kurulacak, klasörleri aynı. Bir de sizin kullandığınız derken catalyst'i mi kasteddiniz? Galiba benim indirdiğim driverdada relive yazoyordu galiba.

Allta verdiğiniz DDU kullanım rehberi 5 sene önceki konu. Ben yine youtubedan bakarım da söylemek istedim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı