AMD daha fazla mı ısınıyor?

diries

Hectopat
AMD'nin ekran kartı sıcaklık değerleri daha hızlı artıyor NVIDIA'ya göre bu kötü bir şey mi? Bir de AMD de 75-80 arası değerler bile görüyor ama NVIDIA da 65-70 görüyor (1 saat de falan). Yani biz 2-3 saat oynayınca daha çok mu çıkacaktır yoksa bir değerde sonra durur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'nin ekran kartı sıcaklık değerleri daha hızlı artıyor NVIDIA'ya göre bu kötü bir şey mi? Bir de AMD de 75-80 arası değerler bile görüyor ama NVIDIA da 65-70 görüyor (1 saat de falan). Yani biz 2-3 saat oynayınca daha çok mu çıkacaktır yoksa bir değerde sonra durur mu?
Kardeşim iyi bir kasa soğutma varsa iki marka üründe değerler aynı olabilir.Mesala ben Rx 570 kullanıyorum pubg ultra ayarlarda 55 derece görüyorum.Aynı ürünü arkadaşım kullanıyor 78 derece görüyor.Kasanın burada rolü sıcak havanın kasadan dışarı atması çok önemli bu başlıkta bunu böyle değerlendirmeni söylerim.Kasana güveniyorsan ekran kartının amd yada nvidia olması pek fark etmez.

Kasa, ekran kartının modeli, fan hızı gibi çok fazla etmen var. Bu yüzden AMD daha fazla ısınıyor demek yanlış olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı