AMD Değiştirilebilir grafikler güncel sürücü 14.1 Beta 1.6

Makaleler
36
Yer
Sakarya
Windows 7, 8, 8.1 X64 desteklidir.
AMD Grafik sürcüsü güncellendi (Sürüm 01/31/2014, 13.350.1005.0000).
- Intel HD Grafik içerir (Eski, sürüm. 8.15.10.2827).
- Intel HD Grafik içerir (Modern/Yeni, sürüm. 9.17.10.3347).
- Intel HD Grafik güncellendi (Modern/Yeni, sürüm. 10.18.10.3379).
- AMD HDMI Ses sürücüsü güncellendi:
(Win7: 7.12.0.7718 / Win8: 8.0.0.8815 / Win8.1: 9.0.0.9904).

Not:
X86 işletim sistemleri destekli değildir.

Masaüstü desteği

İndirme linkleri: leshcatlabs.net forums • View forum - Catalyst UnifL Releases

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler hocam. Eski driver'ı kaldırıp Driver Sweeper ile dosyaları temizledim. Aygıt Yöneticisinden de donanımı kökten kaldırdım. Başka bir şey yapmam gerekiyor mu sorunsuz bir kurulum için?

HD 4650 ekran kartım var. Bu sürücü den yararlanabilir miyim ?
Bilgisayar Bilgilerim : Windows 8.1 pro 64 bit
Laptop (SONY VAIO-VGNFW Series)

Kg6gqQ.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler.

Kurdum ancak klasik AMD Catalyst açılamadı hatası aldım. Sanırım HP laptopları sadece 13.9 versiyonuna kadar destekliyor, şu an onu kullanıyorum hata uyarısı almadan.
Doğru düzgün kuurlduktan sonra o hatayı aldı isen dert etme :) Geliştirici forumunda bu durumdan bahsediliyordu. Ancak ayarlarla zaten ilginiz olmayacaktır, oyuncu için direk oyuna girmek yeterli :) Nasıl olsa driver kurmak yeterlidir, ayarlara girmeye gerek yok.

Eğer Leptop modelini tam olarak biliyor ve İntel modeli+Harici Amd ekran kartı modelini, kullandığın İşletim sistemini ayrı bir konu açıp söylersen güncel olan İntel ve Amd sürücülerini ayrı ayrı vereyim. DDU ile silip İntel sonrasında Amd kurup sorunu çözebilirsin.

Doğru düzgün kuurlduktan sonra o hatayı aldı isen dert etme :) Geliştirici forumunda bu durumdan bahsediliyordu. Ancak ayarlarla zaten ilginiz olmayacaktır, oyuncu için direk oyuna girmek yeterli :) Nasıl olsa driver kurmak yeterlidir, ayarlara girmeye gerek yok.

Eğer Leptop modelini tam olarak biliyor ve İntel modeli+Harici Amd ekran kartı modelini, kullandığın İşletim sistemini ayrı bir konu açıp söylersen güncel olan İntel ve Amd sürücülerini ayrı ayrı vereyim. DDU ile silip İntel sonrasında Amd kurup sorunu çözebilirsin.

Konuyu hazırlıyorum o zaman hocam. Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı