Aynı PC 2211 et bile aynı, ben sorunu 13.12 yüklediğimde çözmüştüm.Intel HD 4000 ve AMD 7670m Ekran Kartı. Laptop Marka Modeli HP Pavilion G6 2211et.
Sorunu kendi resmi sitesindeki AMD Driveri yükleyerek hallettim. Intelden yana sorun yok. Güncel versiyonu Intel websitesinden indirip kurdum. Fakat AMD ekran kartı HP'nin resmi sitesi dışında verilen hiç bir driveri kabul etmiyor. Yükleme yarıda donup kalıyor. :/
Intel(R) HD Graphics 3000 ve AMD Radeon HD 7400M Series ekran kartı. Laptop marka ve model Dell inspron n4050.
Sorunu kendi resmi sitesindeki AMD Driveri yükleyerek hallettim. Intelden yana sorun yok. Güncel versiyonu Intel websitesinden indirip kurdum. Fakat AMD ekran kartı HP'nin resmi sitesi dışında verilen hiç bir driveri kabul etmiyor. Yükleme yarıda donup kalıyor ve laptop açılışta hata veriyor devamlı kendiliğinden resetliyor ne yapmalıyım ?
Samsung veya Sony gibi bir notbook değilse zaten AMD sitesinden güncellenmesi lazım. Eğer güncellenmiyorsa evet kurup deneyebilirsin.AMD Radeon HD 5650 ekran kartım var bu bana uyarmı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.