AMD Değiştirilebilir grafikler güncel sürücü 14.1 Beta 1.6

Hocam söylediğiniz gibi yolları takip ettim, nafile. Amd driver yüklerken yarıda kalıyor ilerlemiyor. :/

Intel HD 4000 ve AMD 7670m Ekran Kartı. Laptop Marka Modeli HP Pavilion G6 2211et.

Sorunu kendi resmi sitesindeki AMD Driveri yükleyerek hallettim. Intelden yana sorun yok. Güncel versiyonu Intel websitesinden indirip kurdum. Fakat AMD ekran kartı HP'nin resmi sitesi dışında verilen hiç bir driveri kabul etmiyor. Yükleme yarıda donup kalıyor. :/

Intel HD 4000 ve AMD 7670m Ekran Kartı. Laptop Marka Modeli HP Pavilion G6 2211et.

Sorunu kendi resmi sitesindeki AMD Driveri yükleyerek hallettim. Intelden yana sorun yok. Güncel versiyonu Intel websitesinden indirip kurdum. Fakat AMD ekran kartı HP'nin resmi sitesi dışında verilen hiç bir driveri kabul etmiyor. Yükleme yarıda donup kalıyor. :/
Aynı PC 2211 et bile aynı, ben sorunu 13.12 yüklediğimde çözmüştüm.
Eskiden ETS2 (Euro Truck ) kasıyordu ancak 13.12 yüklediğimde ve .exe'yi seçtiğimde kasmadan çalıştığını gördüm.

Ayrıca GPU-Z ile de emin olmak için kontrol ettim çalışıyordu oyunlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel(R) HD Graphics 3000 ve AMD Radeon HD 7400M Series ekran kartı. Laptop marka ve model Dell inspron n4050.

Sorunu kendi resmi sitesindeki AMD Driveri yükleyerek hallettim. Intelden yana sorun yok. Güncel versiyonu Intel websitesinden indirip kurdum. Fakat AMD ekran kartı HP'nin resmi sitesi dışında verilen hiç bir driveri kabul etmiyor. Yükleme yarıda donup kalıyor ve laptop açılışta hata veriyor devamlı kendiliğinden resetliyor ne yapmalıyım ?

Intel(R) HD Graphics 3000 ve AMD Radeon HD 7400M Series ekran kartı. Laptop marka ve model Dell inspron n4050.

Sorunu kendi resmi sitesindeki AMD Driveri yükleyerek hallettim. Intelden yana sorun yok. Güncel versiyonu Intel websitesinden indirip kurdum. Fakat AMD ekran kartı HP'nin resmi sitesi dışında verilen hiç bir driveri kabul etmiyor. Yükleme yarıda donup kalıyor ve laptop açılışta hata veriyor devamlı kendiliğinden resetliyor ne yapmalıyım ?

Durumu görmeden bir şey diyemem, ancak sizin dediğiniz Dell leptopta HP sitesinden AMD ekran kartı sürücüsü doğru çalıştığı ise siz de HP sitesinden güncel driveri yükleyin.

AMD Radeon HD 5650 ekran kartım var bu bana uyarmı ?
Samsung veya Sony gibi bir notbook değilse zaten AMD sitesinden güncellenmesi lazım. Eğer güncellenmiyorsa evet kurup deneyebilirsin.

Merhabalar, benimde bir sorunum olacak. Bu Win 8.1 Formatını attıktan sonra epey sıkıntı çektim bu ekran kartıyla ilgili, şuan size bir kaç fotoğraf göndereceğim.

Bu benim en son zar zor kurduğum 13.4 sürümü. Hangisi güncel hangisi kurulur bilmiyorum. O yüzden bu konuda indireceğim driverden yararlanabilir miyim ?

1Pzkb1.png

Ve bu driver sorununu nasıl halledebilirim ? Kullandığım ekran kartı modeli.

XWOoZR.png

Ve en basit örneği şu (can you run it'den Bf3 için gerekli olan şeyler kısmından aldım )

59WkJR.png

3 Gündür bununla uğraşıyorum. Ama hala sıkıntıyı bulamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı