Amd Driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti Hatası

goedutr

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar. Macbook pro Late 2011 bilgisayarıma dün itibari ile bootcamp ile windows 8.1 yükledim ve gün içerisinde 7 8 saat kullandım ve bir problem ile karşılaşmadım. Ancak bu akşam internette dolaşırken hatta youtube da Amd Driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diye bir hata aldım. Acaba neden kaynaklandı , daha önce bu hatayı alan varmı aranızda. Bu arada youtube'dan yaklasık 10 tane sekme açmıştım idm ile video indiriyordum ve Bu hata sadece birkez oldu. Birkaç program ile sıcaklık değerlerinin ekran görüntüsünü aldım.

lYYPVp.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı modeli ne bilmiyorum ama benzer bir durum bendede olmuştu(8.1 yüklü laptopta). Güncel driver ve catalyst control center yükledikten sonra sorun ortadan kalktı.

Bu sorun genelde GPU ısısı normalin çok üzerine çıkıp çekirdeğin kararsız davranışlar sergilemesinden ötürü Catalsty tarafından verilen bir uyarıdır. GPU fanı içerisindeki kanallar aşırı tozdan dolmuş yada fan randımanlı çalışmıyor olabilir. Eğer tecrübeniz ve bilginiz varsa kartı söküp temizleyin hatta imaknınız varsa kart soğutucusunun termal macununu temizleyip tekrar sürün. Tabi öncelikle en son çıkan güncel Catalsty sürücülerini yükleyip bir bakmanızda fayda var yazılımsal da bir sorun olabilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı