AMD Driver Güncelleme Sonrası Performans Düşüklüğü

ChubakkaHD

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı bundan 1 sene önce aldım. Her şey süperdi oyunlarda orta ayarlarda 300-400 fps alıyordum. Sonra AMD'nin bir güncellemesini yaptım ve bilgisayarda her şey yavaşladı bilgisayarın açılma süresi genelde 10-20 saniye arasıyken şu anda 5-10 dakika arası gidip geliyor. Oyunlarda orta ayarlarda 100-200 fps alıyorum çözümü nedir bilen var mıdır? Ve en son bilgisayarımı 2 gün önce kadar temizledim daha da kötü oldu. Donmalar başladı yardım edin :(

Bilgisayarımı bundan 1 sene önce aldım. Her şey süperdi oyunlarda orta ayarlarda 300-400 fps alıyordum. Sonra AMD'nin bir güncellemesini yaptım ve bilgisayarda her şey yavaşladı bilgisayarın açılma süresi genelde 10-20 saniye arasıyken şu anda 5-10 dakika arası gidip geliyor. Oyunlarda orta ayarlarda 100-200 fps alıyorum çözümü nedir bilen var mıdır? Ve en son bilgisayarımı 2 gün önce kadar temizledim daha da kötü oldu. Donmalar başladı yardım edin :(
300-400 FPS alıyordunuz? Açıkçası sistemi merak ettim. Sistemde SSD var mıydı? Çünkü bir PC nin açılması SSD dahi kullansan minimum 20 saniye sürer. 20 saniyeden 4 dakikaya çıkması olanaksız. Tavsiyem format.

300-400 FPS alıyordunuz? Açıkçası sistemi merak ettim. Sistemde SSD var mıydı? Çünkü bir PC nin açılması SSD dahi kullansan minimum 20 saniye sürer. 20 saniyeden 4 dakikaya çıkması olanaksız. Tavsiyem format.
Ne 20 saniyesinden bahsediyorsunuz? Ben 10 saniyede SSD'siz açıyorum. 7200 rpm ile.

İsmi nedir HDD nin. Benimkisi de 7200 RPM seagate kullanıyorum. Windows hızlı başlatmayı devre dışı bırakıp deneyin. Hızlı başlatma tam kapatma sayılmaz.

Hatta şöyle diyeyim; PC yi kapatın, kapanınca pili çıkarın, 10 dakika bekleyip sonra pili takıp açın. Ya da aynı işlemi fişi çekerek yapın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı