zagrens Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 Merhaba, bilgisayarıma AMD driver kuruyordum ondan sonra yeniden başlatmamı istedi ve daha sonra bilgisayarım açılmadı. Bilgisayarım eski ama bir problem yoktu görünürde. Nedenini anlayamadım.
Merhaba, bilgisayarıma AMD driver kuruyordum ondan sonra yeniden başlatmamı istedi ve daha sonra bilgisayarım açılmadı. Bilgisayarım eski ama bir problem yoktu görünürde. Nedenini anlayamadım.
Çözüm Meriç Çeliktekin 26 Temmuz 2024 zagrens dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Her iki monitörü de bilgisayarınıza bağlayıp görüntü aldığınız monitörden diğer monitörün Hz değerini 60 olarak değiştirebilir misiniz?
zagrens dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Her iki monitörü de bilgisayarınıza bağlayıp görüntü aldığınız monitörden diğer monitörün Hz değerini 60 olarak değiştirebilir misiniz?
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 835 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #2 Açma tuşuna bastığınızda sisteme güç geliyor mu? Yoksa sistem hiçbir tepki vermiyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS zagrens Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 Meriç Çeliktekin dedi: Açma tuşuna bastığınızda sisteme güç geliyor mu? Yoksa sistem hiçbir tepki vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Güç geliyor ama ekran hala siyah kalıyor. Artı 0 Eksi
Meriç Çeliktekin dedi: Açma tuşuna bastığınızda sisteme güç geliyor mu? Yoksa sistem hiçbir tepki vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Güç geliyor ama ekran hala siyah kalıyor.
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 835 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #4 zagrens dedi: Güç geliyor ama ekran hala siyah kalıyor. Genişletmek için tıkla... Cihazınızın marka modeli nedir? Artı 0 Eksi
zagrens dedi: Güç geliyor ama ekran hala siyah kalıyor. Genişletmek için tıkla... Cihazınızın marka modeli nedir?
KS KS zagrens Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #5 Meriç Çeliktekin dedi: Cihazınızın marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Cihazım biraz eski ekran kartı HD 8570. İşlemci olarak da i5 4570 var. Kasa ASUS'un Artı 0 Eksi
Meriç Çeliktekin dedi: Cihazınızın marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Cihazım biraz eski ekran kartı HD 8570. İşlemci olarak da i5 4570 var. Kasa ASUS'un
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 835 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #6 zagrens dedi: Cihazım biraz eski ekran kartı HD 8570. İşlemci olarak da i5 4570 var. Genişletmek için tıkla... Sizi BIOS'a yönlendireceğim. Bunun için de cihazınızda BIOS tuşunun hangisi olduğunu biilmemiz gerekiyor. Eğer biliyorsanız BIOS'a girebilir misiniz? Artı 0 Eksi
zagrens dedi: Cihazım biraz eski ekran kartı HD 8570. İşlemci olarak da i5 4570 var. Genişletmek için tıkla... Sizi BIOS'a yönlendireceğim. Bunun için de cihazınızda BIOS tuşunun hangisi olduğunu biilmemiz gerekiyor. Eğer biliyorsanız BIOS'a girebilir misiniz?
KS KS zagrens Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #7 Meriç Çeliktekin dedi: Sizi BIOS'a yönlendireceğim. Bunun için de cihazınızda BIOS tuşunun hangisi olduğunu biilmemiz gerekiyor. Eğer biliyorsanız BIOS'a girebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran siyah ama BIOS açılır mı? Girebilirim Artı 0 Eksi
Meriç Çeliktekin dedi: Sizi BIOS'a yönlendireceğim. Bunun için de cihazınızda BIOS tuşunun hangisi olduğunu biilmemiz gerekiyor. Eğer biliyorsanız BIOS'a girebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran siyah ama BIOS açılır mı? Girebilirim
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 835 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #8 zagrens dedi: Ekran siyah ama BIOS açılır mı? Girebilirim Genişletmek için tıkla... Deneyin lütfen. Artı 0 Eksi
KS KS zagrens Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #9 Meriç Çeliktekin dedi: Deneyin lütfen. Genişletmek için tıkla... ASUS'un BIOS tuşuna baktım F2 ymiş fakat açılmadı Artı 0 Eksi
Meriç Çeliktekin dedi: Deneyin lütfen. Genişletmek için tıkla... ASUS'un BIOS tuşuna baktım F2 ymiş fakat açılmadı
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 835 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #10 zagrens dedi: ASUS'un BIOS tuşuna baktım F2 ymiş fakat açılmadı Genişletmek için tıkla... ESC ve F10 tuşlarını da dener misiniz? Artı 0 Eksi
zagrens dedi: ASUS'un BIOS tuşuna baktım F2 ymiş fakat açılmadı Genişletmek için tıkla... ESC ve F10 tuşlarını da dener misiniz?