Çözüldü AMD Driver kurulurken bilgisayar yeniden başlayıp açılmadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zagrens

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma AMD driver kuruyordum ondan sonra yeniden başlatmamı istedi ve daha sonra bilgisayarım açılmadı. Bilgisayarım eski ama bir problem yoktu görünürde. Nedenini anlayamadım.

Her iki monitörü de bilgisayarınıza bağlayıp görüntü aldığınız monitörden diğer monitörün Hz değerini 60 olarak değiştirebilir misiniz?

Değiştirdim. Bu sorunu daha önce de yaşamıştım ilk başta eski monitörü takıyordum diğerine görüntü aktarıp eski monitörü söküyordum. Çok saçma nedenini anlayamadım

Şimdi ana monitörü 60 Hz yapıp yeniden başlattım düzeldi. Çok teşekkür ederim.
Rica ederim. Sorunun çözülmesine sevindim. Böyle bir kronik sorunun olması çok üzücü fakat bilindiği gibi AMD bir ürün kullanıyorsanız bunlara hazırlıklı olmalısınız.

Rica ederim. Sorunun çözülmesine sevindim. Böyle bir kronik sorunun olması çok üzücü fakat bilindiği gibi AMD bir ürün kullanıyorsanız bunlara hazırlıklı olmalısınız.
Hocam galiba getirdikleri son sürücü bozuk. Eski sürücümde yaşamadığım sorunları yaşıyorum şuan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı