Her iki monitörü de bilgisayarınıza bağlayıp görüntü aldığınız monitörden diğer monitörün Hz değerini 60 olarak değiştirebilir misiniz?
ESC ve F10 tuşlarını da dener misiniz?
Yeni bağladığınız monitör de aynı ekran karrından mı görüntü alıyor?Hocam iki tuş da olmadı fakat eski bir monitör bağlayınca ona görüntü geldi. Ana monitörüm 144 Hz bu 60 Hz.
Yeni bağladığınız monitör de aynı ekran karrından mı görüntü alıyor?
Her iki monitörü de bilgisayarınıza bağlayıp görüntü aldığınız monitörden diğer monitörün Hz değerini 60 olarak değiştirebilir misiniz?
Değiştirdim. Bu sorunu daha önce de yaşamıştım ilk başta eski monitörü takıyordum diğerine görüntü aktarıp eski monitörü söküyordum. Çok saçma nedenini anlayamadım.
Rica ederim. Sorunun çözülmesine sevindim. Böyle bir kronik sorunun olması çok üzücü fakat bilindiği gibi AMD bir ürün kullanıyorsanız bunlara hazırlıklı olmalısınız.Şimdi ana monitörü 60 Hz yapıp yeniden başlattım düzeldi. Çok teşekkür ederim.
Hocam galiba getirdikleri son sürücü bozuk. Eski sürücümde yaşamadığım sorunları yaşıyorum şuan.Rica ederim. Sorunun çözülmesine sevindim. Böyle bir kronik sorunun olması çok üzücü fakat bilindiği gibi AMD bir ürün kullanıyorsanız bunlara hazırlıklı olmalısınız.
Olabilir. Eski sürüme dönebiliyorsanız belki sorun ortadan kalkabilir.Hocam galiba getirdikleri son sürücü bozuk. Eski sürücümde yaşamadığım sorunları yaşıyorum şuan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.