zagrens Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 Merhaba, bilgisayarıma AMD driver kuruyordum ondan sonra yeniden başlatmamı istedi ve daha sonra bilgisayarım açılmadı. Bilgisayarım eski ama bir problem yoktu görünürde. Nedenini anlayamadım.
Merhaba, bilgisayarıma AMD driver kuruyordum ondan sonra yeniden başlatmamı istedi ve daha sonra bilgisayarım açılmadı. Bilgisayarım eski ama bir problem yoktu görünürde. Nedenini anlayamadım.
Çözüm Meriç Çeliktekin 26 Temmuz 2024 zagrens dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Her iki monitörü de bilgisayarınıza bağlayıp görüntü aldığınız monitörden diğer monitörün Hz değerini 60 olarak değiştirebilir misiniz?
zagrens dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Her iki monitörü de bilgisayarınıza bağlayıp görüntü aldığınız monitörden diğer monitörün Hz değerini 60 olarak değiştirebilir misiniz?
YigitCAS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Temmuz 2024 #21 Meriç Çeliktekin dedi: Olabilir. Eski sürüme dönebiliyorsanız belki sorun ortadan kalkabilir. Genişletmek için tıkla... Eski sürüm için konu açtım zaten. Artı 0 Eksi
Meriç Çeliktekin dedi: Olabilir. Eski sürüme dönebiliyorsanız belki sorun ortadan kalkabilir. Genişletmek için tıkla... Eski sürüm için konu açtım zaten.
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 835 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #22 https://www.amd.com/en/support/down...00-series/amd-radeon-hd-7870-ghz-edition.htmlBu linke tıkladıktan sonra Windows sürümünüzü seçin. Birden fazla seçenek çıktıysa eski olan sürcüyü indirin. @zagrens Hazır sorun çözülmüşken BIOS tuşunuzun hangisi olduğunu deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
https://www.amd.com/en/support/down...00-series/amd-radeon-hd-7870-ghz-edition.htmlBu linke tıkladıktan sonra Windows sürümünüzü seçin. Birden fazla seçenek çıktıysa eski olan sürcüyü indirin. @zagrens Hazır sorun çözülmüşken BIOS tuşunuzun hangisi olduğunu deneyebilir misiniz?