AMD E1-2100 Chrome'da %100 CPU Kullanımı

assasasa

Hectopat
Yer
asassa
Daha fazla  
Merhabalar;
ASUS X550EA marka ve modelli laptobumda donanımımın detaylı fotoğrafını ekte vereceğim.
Sorunum şu: Chorme veya diğer tarayıcılara girdiğimde işlemciyi %100 kullanıyor donmadan video bile izletmiyor.
İşletim sistemim Win10 LTSC tertemiz hicbir sey kurulu bile değil, Windows'un arayüzü gayet hızlı bir problem yok. Daha 2 aylık SSD taktım bu sorun cozulur mu diye fakat Google Chromabile girmiyor doğru dürüst.
Fikirlerinize ihtiyacım var.

1.png
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ssd kullanıyorum sistemi win7 64 bit e çevirsem google chromda daha iyi verim alabilirmi en azından rahat internet işlerini görebilir miyim? fakat win10 ara yüzünde hiç problem yok sadece internete girince sıkıntı oluyor
Aşırı zayıf bir mobil işlemci. Normal değerler Chrome'da video açmak için. Ne yazık ki SSD almanız nafile.
acaba bios menüye update atmam birşeyi değiştirirmi ? veya win7 64 bitte en azından film izletir mi
en son care olarak ram takviyesi yapsam?

Son düzenleme:
evet ssd kullanıyorum sistemi win7 64 bit e çevirsem google chromda daha iyi verim alabilirmi en azından rahat internet işlerini görebilir miyim? fakat win10 ara yüzünde hiç problem yok sadece internete girince sıkıntı oluyor

acaba bios menüye update atmam birşeyi değiştirirmi ? veya win7 64 bitte en azından film izletir mi
en son care olarak ram takviyesi yapsam?
Ram takviyesi bir nebze rahatlatır fakat çözüm değil keza Win 7'ye geçmeniz de öyle. AMD'nin o yıllardaki laptop CPU'ları gerçekten zayıf kaldı ki 9W TDP'li bir işlemciden bahsediyoruz. Uzun lafın kısası yeni bir bilgisayar gözüküyor size.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı