AMD E350 256 mb ekran kartı CS:GO performansı

RAM yeterli fakat işlemciyi değiştirmeniz gerek, değiştirmeyecekseniz iyi bir OC şart.
Söylediğim gibi işlemcim AMD E-350 1.60 GHz OC nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok internette alakalı makaleler okudum fakat fazla işe yaramadı bana buradan kısaca anlatır mısınız hangi programla yapacağım ve ya başka yöntemlere başvurabilir miyim ? Şimdiden teşekkür ederim

Söylediğim gibi işlemcim AMD E-350 1.60 GHz OC nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok internette alakalı makaleler okudum fakat fazla işe yaramadı bana buradan kısaca anlatır mısınız hangi programla yapacağım ve ya başka yöntemlere başvurabilir miyim ? Şimdiden teşekkür ederim
Öncelikle, işlemciniz yük altında kaç dereceye ulaşıyor? Eğer bilmiyorsanız OCCT indirip, buraya sonuçları söyleyebilirsiniz.

Öncelikle, işlemciniz yük altında kaç dereceye ulaşıyor? Eğer bilmiyorsanız OCCT indirip, buraya sonuçları söyleyebilirsiniz.
OCCT-Screenshot-20190729-213145.png

Anlık olarak bu görseli yakaladım ve ayrı yeten 2 fanlı soğutucu kullanıyorum bilgisayar yaklaşık 4-5 saat açık yakın zamanda vakumlu soğutucu alacağım fazla sıkıntı olur mu bilmiyorum ama şimdilik durum bu şekilde .

Eki Görüntüle 421757
Anlık olarak bu görseli yakaladım ve ayrı yeten 2 fanlı soğutucu kullanıyorum bilgisayar yaklaşık 4-5 saat açık yakın zamanda vakumlu soğutucu alacağım fazla sıkıntı olur mu bilmiyorum ama şimdilik durum bu şekilde .
İşlemci sıcaklığınız -1 Celcius derece gösteriyor. Büyük ihtimalle bir problem var.

Anladım bir çözümü yok mu şu an işlemci alabilecek durumum yok maalesef ufaktan anlatabilir misiniz OC olayını
OC, Sizin işlemcinizi baz alırsak, 1.6 GHz'den 2-2,5 GHz'e kadar frekans arttırma'ya veya belirli bir frekans'dan sonra performans için voltaj artırmaya denir. Yanılmıyorsam sizin işlemciniz bir dizüstü işlemci, bu yüzden OC yapılsa bile sıcaklık çok artacaktır.

OC, Sizin işlemcinizi baz alırsak, 1.6 GHz'den 2-2,5 GHz'e kadar frekans arttırma'ya veya belirli bir frekans'dan sonra performans için voltaj artırmaya denir. Yanılmıyorsam sizin işlemciniz bir dizüstü işlemci, bu yüzden OC yapılsa bile sıcaklık çok artacaktır.
Evet anlıyorum ve bir dizüstü işlemcisine sahibim bu durumdan çok sıkıldım lütfen nasıl yapıldığını söyleyin bütün sorumluluk bana ait herhangi bir problem olursa siz endişelenmeyin ve bana bu OC konusun da lütfen yardımcı olun

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı