AMD ekran kartı alınır mı?

Siz yazdıklarımı iyi okumamışsınız. Her şeye NVidia diyor olsaydım aşağıdaki tavsiyeyi konuyu açan arkadaşa yazmazdım. Duygu sömürüsü ile hiç de alakası yok. Ben bu tavsiyeyi verdiğim halde bana fanboy diyorsanız bu direk hiçbir şeyi okumadan etmeden kişiyi direk itham etmektir.
Yazdığınızı okurmusunuz dostum. Beyaz eşya şansı ile bile kıyaslamışsınız. Yapmayın aşın bu zihniyeti.

Önermiyorum. Ne kadar az kişi tercih ederse o kadar az fiyata daha fazla performans elde edebiliriz. :D

Şaka bir yana, öneriyorum tabii. Sistemim komple AMD, şu an üstüne para verseler Intel & Nvidia 3000 sisteme geçmem.

Beyaz eşya şansı ile kıyaslamadım, benzettim sadece. Forumlarda okuduğum kadarıyla AMD tarafında başınızın ağrıma ihtimali tamamıyla şans isi. Forumlarda AMD ile ilgili olan şikayetler NVidia'ya nazaran daha fazla sadece bunu söylemiştim. Daha fazla tartışmayalım, haklısınız :)
Yazdığınızı okurmusunuz dostum. Beyaz eşya şansı ile bile kıyaslamışsınız. Yapmayın aşın bu zihniyeti.

Önermiyorum. Ne kadar az kişi tercih ederse o kadar az fiyata daha fazla performans elde edebiliriz. :D

Şaka bir yana, öneriyorum tabii. Sistemim komple AMD, şu an üstüne para verseler Intel & Nvidia 3000 sisteme geçmem.
7900 XTX 30k, 4090 50-55k. Güzel fiyat farkı var hocam Nvidia yazısını görmek isteyene :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genel olarak RX daha iyi.

Burada ki mesele şu hangi oyunu oynadığına göre değişiyor. Eğer Ray Tracing veya DLSS 3 olan bir oyun oynuyorsanız NVIDIA tarafı her türlü daha iyi. Bunu RTX 3060 vs RX 6750 XT bazında söylemiyorum genel olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı