AMD ekran kartı alınır mı?

Sadece oyun oynayacağım. Gene mi oluru yok :D
Sıkıntı zaten oyunlarda, frametime sorunları yaşatıyor. RX 7000 sürücüleri ne durumda bilmiyorum fakat ben bu bütçede Nvidia alırdım.

AMD'de ısrarcı iseniz Adrenalin yerine Pro driver kullanmak sorunsuz oyun oynamak için en iyisidir.

Sıkıntı zaten oyunlarda, frametime sorunları yaşatıyor. RX 7000 sürücüleri ne durumda bilmiyorum fakat ben bu bütçede NVIDIA alırdım.

AMD'de ısrarcı iseniz adrenalin yerine Pro driver kullanmak sorunsuz oyun oynamak için en iyisidir.

Konunuzu okudum. NVIDIA almaya daha yakın hissediyorum şu an. Fakat çoğu kullanıcı herhangi bir sorun yaşamadığını söylüyor 7000 serisi için. Bu bana olmayacak anlamına gelmez tabii. Bir de iki sistemde de Ryzen 5 7600 bulunuyor, birkaç forumda 4070 ve 7700XT kartlarıyla darboğaza girdiğini okudum. Ne kadar doğrudur hocam?

Konunuzu okudum. NVIDIA almaya daha yakın hissediyorum şu an. Fakat çoğu kullanıcı herhangi bir sorun yaşamadığını söylüyor 7000 serisi için. Bu bana olmayacak anlamına gelmez tabii. Bir de iki sistemde de Ryzen 5 7600 bulunuyor, birkaç forumda 4070 ve 7700XT kartlarıyla darboğaza girdiğini okudum. Ne kadar doğrudur hocam?

7000 serisinde sorun yok hocam 6600 kullanirkende sorun yaşamadım alın geçin takmayin sorunlar genellikle 500-5000 serisindeydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı