AMD ekran kartı alınır mı?

Yer
Vorkuta
Merhabalar. Sapphire 5600XT Pulse veya Gigabyte 5700XT Gaming OC almayı düşünüyorum.

AMD ekran kartları çok mu sorunlu? Oyun oynayacağım, siyah ekran hatası, Driver sorunları vb. yorumlar okudum. Sizce AMD ekran kartı alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sorunlar ile baş edebilirim, edemezsemde araştırır öğrenirim diyorsanız AMD kartları F/P oranı yüksek, canavar kartlar. Tabiki her kartta sorun olmuyor, ben RX590(çoğu yerde problemleri mevcut) ile hiç sorun yaşamadım. Belkide senelerce AMD kullandığım için insanların kafaya taktıkları problemleri ben kendim çözdüğüm içindir. Ama hiç bu ne ya dedirtecek bir problem yaşamadım.

Eğer sorunlar ile baş edebilirim, edemezsemde araştırır öğrenirim diyorsanız AMD kartları F/P oranı yüksek, canavar kartlar. Tabiki her kartta sorun olmuyor, ben RX590(çoğu yerde problemleri mevcut) ile hiç sorun yaşamadım. Belkide senelerce AMD kullandığım için insanların kafaya taktıkları problemleri ben kendim çözdüğüm içindir. Ama hiç bu ne ya dedirtecek bir problem yaşamadım.
Ne hikmetse kullananlar öneriyor, kullanmayanlar önermiyorum diyor. Bu işte bir iş var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı