AMD ekran kartı alınır mı?

Sen tek kart üzerinden bütün modellere laf atmış oluyorsun ama. Ayrıca kasa modelini belirtseydin keşke, sana göre iyi olabilir ama üründen ürüne fark var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
NVIDIA fanboyları gelmiş 🤔 🤣 😅

Çok ısınıyor.F/P olsun olmasın alma. NVIDIA al.

Vaayy seni gidi fanboy 🤣 🤣 🤣

Kendim kullanıyorum, deli gibi ısınıyor. Onun yüzünden performans düşüşü yaşıyorum?

Fanboy arkadaşım o ısınma sorunu senin sisteminde kaynaklanıyor olmasın 🤣 🤣
Bende RX570 var oyunlarda fanını bile döndürmüyor Antalya sacağında 😅
Not: O fanboyların MSI Armor modelleri ısınıyor dediği kart ama hiç ısınmıyor. 😅

Son düzenleme:
NVIDIA fanboyları gelmiş 🤔 🤣 😅

Vaayy seni gidi fanboy 🤣 🤣 🤣

Fanboy arkadaşım o ısınma sorunu senin sisteminde kaynaklanıyor olmasın 🤣 🤣
Bende RX570 var oyunlarda fanını bile döndürmüyor Antalya sacağında 😅
Not: O fanboyların MSI Armor modelleri ısınıyor dediği kart ama hiç ısınmıyor. 😅

Boş konuşmak için geldiysen burası kahvehane değil. Belirttiğim gibi kendimde kullanıyor um. Ki çok şükür bu sorunu çözdüm. AMD kullanıpta NVIDIA fanboyu olan kimse görmedim.

NOT: Adana'dayım.

Arkadaşlar AMD ısınıyor falan diyorsunuz ama hepimizin bilmediği bir şey var. Oda bu: AMD'ye markaların.

Boş konuşmak için geldiysen burası kahvehane değil. Belirttiğim gibi kendimde kullanıyor um. Ki çok şükür bu sorunu çözdüm. AMD kullanıpta NVIDIA fanboyu olan kimse görmedim.

Not: Adana'dayım.

Boş konuşmak için gelmedim. Saygılı olalım.

Arkadaşlar AMD ısınıyor falan diyorsunuz ama hepimizin bilmediği bir şey var. Oda bu: AMD'ye markaların.

Boş konuşmak için gelmedim. Saygılı olalım.

"Saygılı olalım" kelimesini senden duymak güldürdü. Herkese "Fanboy" diyerek komik olduğunu sanıyorsun. Sen güzelce oyununu oyna bence.

Ben 1998'den beri bilgisayar kullanıyorum ve hayatımda ilkkez AMD RX 470 almıştım ilk çıktığında iki ay sorunlarla uğraştım zararına sattım ve bir daha asla ekran kartında AMD almamda tavsiye etmemde. Son olarak Nvidia kartlarda bunca yıl bir kere sorunda yaşamadım ve inşallah yaşamamda.

Herkesin herhangi bir konuda eleştirisi ve tecrübesi olabilir. Bu doğaldır. Ama neden eleştirilerimiz "saldırgan" düzeyde? Beğenmedim çünkü böyle, öneriyorum çünkü böyle. Ya da deneyimlemeyen insanlar neden çok fazla yorumda bulunuyor?

İşlemci konusunda çok yol kat ettiler. Ekran kartları da muadili firmaya göre genelde -şu an piyasa karışık - ucuz. Sorunlar yok mu, var. Teknolojide her zaman sorun olabilir. Ama hayır, asla alınmaz, of, pöf k.ka AMD demek yanlış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı